E3 Nieuws: De multiplayer van Call of Duty WWII onthuld

Call of Duty WWII is de nieuwste game in de Call of Duty-reeks. Sinds Call of Duty 4 Modern Warfare zijn we, op uitzondering van Call of Duty World at War, gewend om te spelen in een moderne setting. De laatste paar games namen je zelfs mee naar de nabije en verre toekomst. De Call of Duty-fan had daar op een gegeven moment wel zijn buik van vol.

Het resultaat daarvan was dat de trailer van Infinite Warfare, de laatste Call of Duty-game, massaal dislikes ontving op YouTube. Daarmee is het de op één na meest gedislikete video op het medium. Enkel Baby van Justin Bieber heeft het erger gedaan. Uitgever Activision hoopt met Call of Duty WWII het juiste antwoord te geven. De toekomst wordt achter ons gelaten en in plaats daarvan reizen we af naar de Tweede Wereldoorlog.

Hierboven vind je de multiplayertrailer, die je een voorproefje geeft op wat je kunt verwachten. We zien klassieke wapens, close combat en veel actie. En ja, voor die ene speler die graag in een hoekje wacht totdat er een vijand langskomt, is er ook een sluipschuttersgeweer aanwezig. Verder zien we hoe vliegtuigen over het slagveld razen en de spelers bombarderen, wat waarschijnlijk via de welbekende killstreaks verdiend kan worden.

Call of Duty WWII staat gepland voor 3 november van dit jaar. De game verschijnt op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Wie niet kan wachten, kan de game te pre-orderen en vanaf 25 augustus aan de slag gaan met de tijdelijke beta van de game. Deze zal in eerste instantie speelbaar zijn op de PlayStation 4 en moet daarna ook beschikbaar zijn voor de andere platformen.

Reageer op artikel:
E3 Nieuws: De multiplayer van Call of Duty WWII onthuld
Sluiten