Nu op Netflix: op het puntje van je stoel met Mrs. Serial Killer

Netflix heeft er sinds vandaag een opvallende thriller bij: Mrs. Serial Killer. Een overtuigende trailer en sterke cast beloven veel goeds. Hoe ver ga je voor gerechtigheid en liefde?

Netflix koopt steeds vaker films aan in het buitenland, met name in markten als Korea, India en Japan. Oftewel, precies de markten waar de streamingdienst nog het hardst kan groeien. De meeste goedkope Bollywood-producties kun je gerust links laten liggen, maar soms komt er een potentieel pareltje voorbij.

Mrs. Serial Killer

Een van die potentiële pareltjes is Mrs. Serial Killer, een film die sinds vandaag (1 mei) op Netflix staat. Het gaat om een gewaagde thriller van de Indiase regisseur Shirish Kunder.

Als een dokter de gevangenis in moet omdat hij een reeks gruwelijke moorden zou hebben gepleegd, doet zijn uiterst trouwe vrouw het onmogelijke. Ze besluit de moordenaar te imiteren om zo te bewijzen dat haar man onschuldig is. Maar hoe ver moet je gaan voor gerechtigheid en de liefde als niet alles is wat het lijkt?

De dokter wordt gespeeld door de beroemde Indiase acteur Manoj Bajpayee, de vrouw door Jacqueline Fernandez. Namen die ons misschien niet zoveel zeggen, maar die in Bollywood voor volle zalen zorgen.

Netflix trailer

De eerste volledige trailer laat goed zien wat je van deze spannende thriller kunt verwachten.

We zien de door Jacqueline Fernandez gespeelde vrouw, compleet van slag. Ze praat tegen zichzelf, maar wordt onderbroken door een meisje die haar een freak noemt. Vervolgens gaat ze met en scalpel het meisje achterna. Je merkt het al: dit wordt een film waarbij je continu van de spanning op het puntje van je stoel blijft zitten.

Helaas zijn er nog geen recensies beschikbaar, en daarmee ook geen Rotten Tomatoes score. Voorlopig moeten we het dus doen met deze (zeer overtuigende) trailer. Ach, het kost niks extra om vanavond Mrs. Serial Killer toch even aan te zetten toch?

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: op het puntje van je stoel met Mrs. Serial Killer
Sluiten