The Mountain uit Game of Thrones verplettert bier-mascotte in hele dikke Super Bowl reclame

Vandaag zitten we met kleine oogjes achter onze schermen, want afgelopen nacht was het weer tijd voor de Super Bowl. Mocht je de nacht niet hebben doorgehaald, dan heb je niets gemist. De New England Patriots versloegen de Los Angeles Rams in een weinig enerverend duel en ook de halftime show was dit jaar een enorme tegenvaller. Zijn we dan voor niks opgebleven? Gelukkig niet, want niemand minder dan The Mountain uit Game of Thrones redde onze nacht.

Het optreden van de door Hafþór Björnsson gespeelde moordmachine kwam als een behoorlijke verrassing. In eerste instantie leek het namelijk gewoon weer een irritante reclame van Bud Light te worden. Het biermerk haalde namelijk een oude bekende uit de kast die niet bepaald populair is in Amerika. The Bud Knight was al vaker te zien in reclames van het biermerk en staat vooral bekend om de catchphrase: “Dilly Dally.”

The Mountain sloopt Bud Light mascotte

Veel Amerikanen vinden hem vreselijk irritant en daarom besloot het biermerk op passende wijze afscheid te nemen van de ridder. We zien The Bud Knight deelnemen aan een steekspel die hij verliest van een voor Game of Thrones-fans bekend gezicht. Niemand minder dan The Mountain zit op het andere paard en hij maakt op brute wijze een einde aan The Bud Knight. De blauwe ridder wacht hetzelfde lot als Oberyn Martell. Pijnlijk dus.

Game of Thrones X Bud Light | Official Super Bowl LIII Ad | Extended Version | HBO

The Bud Knight’s watch has ended. What will you do #ForTheThrone? Watch an extended version of the official Game of Thrones X Bud Light Super Bowl LIII ad.

Om het feest compleet te maken, komt vervolgens ook nog eens één van Daenerys haar draken om de boel letterlijk in vuur en vlam te zetten. Zo verandert een standaard bierreclame in een mini-trailer voor Game of Thrones. Een verrassing die wij niet zagen aankomen, maar wel heel blij van worden.

Game of Thrones seizoen 8

Dit is zeker niet het laatste wat we van The Mountain gaan zien. Hafþór Björnsson gaat namelijk gewoon weer Gregor Clegane spelen in het achtste seizoen. Onlangs werd hij geïnterviewd over zijn rol en de man uit IJsland deed toen een opmerkelijke onthulling over het achtste en laatste seizoen. Benieuwd wat hij precies te melden had? Klik dan hier.

Uproxx

Reageer op artikel:
The Mountain uit Game of Thrones verplettert bier-mascotte in hele dikke Super Bowl reclame
Sluiten