The Mountain uit ‘Game of Thrones’ heeft een opmerkelijk nieuw wereldrecord gepakt

Hij had er een aantal poging voor nodig, maar begin dit jaar pakte hij eindelijk de titel waar hij recht op heeft. Hafthor Björnsson won de prestigieuze The World’s Strongest Man-uitdaging en kroonde zich tot de sterkste man ter wereld. Een mooi vervolg op zijn deadlift record en het winnen van de Arnold Strongman Classic. Toch is het nog niet genoeg voor de IJslander en daarom waagde hij zich aan een nogal opmerkelijke recordpoging.

De oersterke reus liet zich namelijk verleiden door het welbekende kiprestaurant KFC. Niet de meest voor de hand liggende samenwerking, maar het levert wel een mooie video op. The Mountain laat zich namelijk omtoveren tot de mascotte van KFC, Colonel Sanders, maar dan wel een bijzondere versie. Hafthor Björnsson is namelijk de Double Colonel die in het leven is geroepen om de Double Crispy Colonel sandwich te promoten.

The Mountain sleept met broodjes kip

Dat doe hij natuurlijk met waar hij goed in is, namelijk een vertoning van ongekende spierkracht. Gehuld in het witte pak en met witte baard doet hij een arm-over-arm pull. Een soort touwtrekken. In dit geval staat er alleen geen team met potige kerels aan de andere kant, maar een kist met bijna 320 kilo aan Double Crispy Colonel burgers.

Nieuw wereldrecord voor Hafthor Björnsson

Omdat niemand zich ooit gewaagd heeft aan het slepen van een enorme hoeveelheid broodjes kip mag The Mountain zich wereldkampioen noemen op dit onderdeel. Dat maakt de poging misschien wat minder indrukwekkend, maar wij doen het hem natuurlijk niet na. Of Hafthor Björnsson vervolgens ook alle broodjes heeft opgegeten is niet bekend, maar gezien zijn bizarre voedingsschema zou hij het zeker kunnen. Wat een beest is deze man toch.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat KFC een bekend iemand gebruikt om hun kip te promoten. Ondanks dat hij er zelf niet in zat, was voetballer Neymar ook een keer het lijdend onderwerp van één van hun reclames.

Thrillist

Reageer op artikel:
The Mountain uit ‘Game of Thrones’ heeft een opmerkelijk nieuw wereldrecord gepakt
Sluiten