Motorola geeft met deze geniale reclame Samsung een koekje van eigen deeg

In de telefoonwereld draait het eigenlijk maar om twee merken. Apple en Samsung maken de dienst uit en daaronder strijdt een grote groep andere merken voor het overige marktaandeel. Motorola is er daar één van. Ooit was dit een grote speler en als je voor 1990 geboren bent, ken je hun RAZR waarschijnlijk nog wel. Dat merk is nu bezig met een inhaalslag en daarbij durven ze best de grote jongens tegen de schenen te schoppen.

Ze hebben dit gedaan door een parodie te maken op de Samsung-reclame die onlangs verscheen. In deze reclame liet het de maker van de Galaxy toestellen zien hoeveel beter hun smartphone is dan de iPhone. Samsung draait er niet om heen en gaat er met gestrekt been in. De één vindt het briljant en de ander vindt het een stoot onder de gordel.

De reclame van Samsung:

Motorola is back

Samsung probeerde zo de overhand te krijgen over hun concurrent, maar ze krijgen nu een koekje van eigen deeg. Opvallend genoeg is het niet Apple die terugslaat, maar Motorola. Het merk is bij veel mensen een beetje uit beeld verdwenen, maar ze zijn nu terug met hun Moto Z2 Play. Op het oog een gewone smartphone, maar hij heeft een paar functionaliteiten waar de Galaxy en iPhone nog een puntje aan kunnen zuigen.

De parodie van Motorola:

Reageer op artikel:
Motorola geeft met deze geniale reclame Samsung een koekje van eigen deeg
Sluiten