Motor Occasions: 3 dikke, tweedehands Triumph-motoren

Dat de tweedehandsmarkt een snoepwinkel is voor autoliefhebbers, mag geen verrassing meer zijn. Het aanbod is enorm en dat geldt niet alleen voor vierwielers. Ook op twee wielen valt er veel moois te vinden. Daarom doken we ook in de wereld van tweedehands motoren. 

In deze rubriek selecteren we elke week drie prachtige motoren. Er gaat niets boven het gevoel van vrijheid als je cruiset op een heerlijk scheurijzer. In de vorige editie hebben we aandacht besteed aan het mooiste wat Yamaha kan bieden. Ditmaal kijken we naar een ander merk: Triumph.

Triumph Daytona T 595, € 2.950,-

Van origine is Triumph een combinatie van Duitse kracht en Britse klasse en als je één keer naar deze mooie tweedehands motor kijkt, weet je genoeg. Deze stoere Daytona T 595 is geclassificeerd als een superbike, oftewel: je kan er hard op scheuren, maar hij weet tegelijkertijd zijn stijlvolle uiterlijk te behouden door de grote koplamp en de karakteristieken van een naked bike. Je koopt dit model voor een prikkie op AutoScout24.

Specificaties:

Kilometerstand: 48.029 km
Modeljaar: 1998
Garantie: 3 maanden
Brandstof: benzine

 

Triumph Speed Triple 1050, € 4.250,-

Naked bikes zijn altijd populair geweest. Al is het lastiger om deze modellen schoon te houden, maar onderhoud plegen aan een tof model als dit is absoluut geen straf. De verkoper heeft duidelijk genoeg zorg in de motor gestoken. Deze toffe Speed Triple 1050 komt uit 2006 en heeft in die tijd mogen genieten van verschillende upgrades. Te koop op Marktplaats.

Specificaties:

Motorvermogen: 25
Bouwjaar : 2006
Kilometerstand: 16.400 km
Aantal Cilinders: 3
Motorinhoud: 1.050 cc

Motor Occasions: betaalbare, tweedehands Choppers

Triumph Trident 150, € 4.950,-

Als je dan echt in stijl en klasse van bestemming naar bestemming wil touren, houd het dan vooral bij deze gave tweedehands motor. De motor heeft wel redelijk wat kilometers gemaakt, maar hij komt dan ook uit 1970. Hij mag een opfrisbeurt gebruiken, maar zodra je de motor start zul je merken dat je leven een stukje mooier is geworden. Wat natuurlijk niet anders kan met zo’n toffe café racer. Koop hem op Motoroccasion.nl.

Specificaties van dit model niet beschikbaar, algemene spec’s hieronder:

Motorvermogen: 741 cc
Bouwjaar: 1970
Aantal cilinders: 3
Motortype: 4takt, luchtgekoeld

Reageer op artikel:
Motor Occasions: 3 dikke, tweedehands Triumph-motoren
Sluiten