Motor Occasions: betaalbare tweedehands Japanse oldtimers

Dat de tweedehandsmarkt een snoepwinkel is voor autoliefhebbers, mag geen verrassing meer zijn. Het aanbod is enorm en dat geldt niet alleen voor vierwielers. Ook op twee wielen valt er veel moois te vinden. Daarom doken we ook in de wereld van tweedehands motoren.

In deze rubriek selecteren we elke week een drie prachtige motoren. Er gaat niets boven het gevoel van vrijheid als je cruiset op een heerlijk scheurijzer. In de vorige editie besteedden we de aandacht aan motoren waar je lange afstanden mee kan reizen. Ditmaal focussen we ons geheel op heerlijke klassieke, Japanse oldtimers.

Motor Occasions: sportieve en betaalbare tweedehands motoren voor lange afstanden

Kawasaki z650 klassieker, € 1.450,00

Op Marktplaats kun je soms diamanten vinden tussen de stenen. De Kawasaki motoren zijn felbegeerde scheurijzers die geen tijd kennen. Reken erop dat ‘ie ook lekker rijdt, de kilometerteller is daar het bewijs van, maar laat het je niet van de wijs brengen. Er is veel onderhoud gepleegd aan deze Kawasaki. Je vindt hem op Marktplaats.

Specificaties:
Kilometerstand: 92.000 km
Motorinhoud: 650 cc
Aantal Cilinders: 4
Bouwjaar : 1981

Suzuki gs750 caferacer, € 2.250,00

Café racers zijn de stalen ros voor een gentleman en dit model stelt niet teleur. De motor vertoont lichte gebruikssporen, maar zeg nou zelf: dat hoort er bij een oldtimer wel een beetje bij. Het is een zeer fraai model en deze verkoper biedt hem voor een mooie prijs aan. Wij vragen ons alleen maar af waarom ‘ie nog niet verkocht is.

Specificaties:
Kilometerstand: 35.860 km
Motorinhoud: 750 cc
Aantal Cilinders: 4
Bouwjaar: 1977

Honda VF 750 C / V-Four

Tot slot hebben we deze gele oldtimer voor je in de aanbieding. De motor is in 1997 vanuit canada geïmporteerd naar Nederland en verkeerd nog in de originele staat. Hij heeft niet veel gereden, maar over de afgelopen twintig jaar is ‘ie altijd onderhouden. Daarom is hij wel een tikkie duurder dan je zou denken, maar ook deze verkoper heeft het beste met je voor. Op Autoscout gevonden voor 3.300,- euro.

Specifiek:
Kilometerstand: 7.500 km
Bouwjaar: 1995

 

Reageer op artikel:
Motor Occasions: betaalbare tweedehands Japanse oldtimers
Sluiten