Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 2 augustus 2019

De Indian x Traeger ‘barbecue-motor’ is de droom van elke man

Sommige uitvindingen zijn te mooi, te simpel en te logisch dat je jezelf gaat afvragen waarom je er zelf nooit aan hebt gedacht. Dat is het geval als je voor het eerst deze zijspan ziet. Althans, je denkt dat je een zijspan ziet, maar je ogen bedriegen je. Het is een uiterst slimme combinatie van een motor en een barbecue. Dat we daar niet eerder aan hebben gedacht.

Noem twee dingen op waar elke man van houdt en de kans is groot dat de barbecue en iets willekeurigs met wielen staan. Tel uit je winst als je die twee primaire levensbehoeften voor de man met elkaar combineert. Je voelt hem aankomen, dat is gebeurd.

Indian x Traeger

De nauwe samenwerking tussen Indian Motorcycle en Traeger Grills heeft geresulteerd in de ’s werelds eerste barbecue-motor. De twee legendarische Amerikaanse merken vonden elkaar in een gecombineerde passie van de goede dingen des levens en voila, een uniek concept was geboren. Het is een volledig functionele motor met een daaraan vastgekoppelde barbecue, gemonteerd op het waar zich normaal gesproken het zitgedeelte van de bijrijder in een zijspan bevindt. Toegegeven, het is even wennen, maar voor een stukje vlees on the road hebben we veel over.

indian-x-traeger, barbecue, motor

Het eindproduct is een puik staaltje vakwerk van ‘customizer’ Thor Drake van Portland’s See See Motorcycles. Hij is er in geslaagd om een Indian Springfield Darkhorse samen te voegen met een Traeger Ironwood Series 885.

Het debuut van de barbecue-motor

Mocht je ondanks de indrukwekkende verschijning toch je twijfels hebben en je afvragen of het geheel wel echt functioneel is, dan is er maar een optie; de 2019 Sturgis Motorcycle Rally in South Dakota bezoeken. Daar beleeft dit model zijn debuut en kun je genieten van vers gebraden varkensvlees, ribbetjes en andere culinaire lekkernijen. Wat de barbecue-motor gaat kosten is onbekend, maar goedkoop zal hij niet zijn.

indian-x-traeger, barbecue, motor
indian-x-traeger, barbecue, motor

Check ook: Barbecueën in je eentje doe je met deze simpele homemade-barbecue

Reageer op artikel:
De Indian x Traeger ‘barbecue-motor’ is de droom van elke man
Sluiten