Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 7 mei 2020

Ontdek Afrika en steun lokale ondernemers met deze nieuwe streamingdienst

Iedereen wordt geraakt door de huidige crisis, maar sommige sectoren worden hardere getroffen dan anderen. Vooral de reissector heeft het op dit moment moeilijk. Vliegtuigen blijven aan de grond, populaire locaties zijn uitgestorven en toeristische attracties houden hun deuren gesloten. Een ramp voor de reisbranche, maar zij zijn niet de enigen die geraakt worden.

Alle geannuleerde vakanties zijn ook een enorme klap voor lokale ondernemers. Veel van hen zijn namelijk grotendeels afhankelijk van toeristen. Nu buitenlandse bezoekers wegblijven, stijgt het water ze tot aan de lippen. Vooral in Afrika dreigen lokale ondernemers in grote financiële problemen te komen. Gelukkig is er dankzij Charlie’s Travels nu een manier om deze mensen te helpen en daar krijg je iets moois voor terug.

Charlie’s Travels lanceert eigen streamingdienst

Charlie’s Travels is een Nederlands reisbureau gevestigd in Afrika. In de pre-corona tijd hielpen ze reislustige Nederlanders om kennis te maken met dit prachtige continent. Met de hulp van Charlie’s Travels ga je af van de gebaande paden en ontdek je het mooiste wat Afrika te bieden heeft. Helaas zit dat er voorlopig niet meer in, maar dat weerhoudt Charlie’s Travels er niet van om de schoonheid van Afrika te promoten.

Als jij niet naar Afrika kan komen, dan brengt Charlie’s Travels Afrika gewoon naar jou toe. Dat gaan ze doen met de streamingdienst Charlie’s and Chill. Oprichter Charles is in de afgelopen jaren met een eigen productieteam dwars door Afrika getrokken. Allemaal om nieuwe routes te ontdekken, maar ook om video’s te maken. Inmiddels staat de teller op meer dan 250 reisfilms van dertien verschillende landen.

Nieuwe streamingdienst helpt lokale ondernemers

Deze zetten Afrika in een totaal ander perspectief en daar kun jij nu van genieten. Met behulp van de streamingdienst Charlie’s and Chill kun je vanuit je luie stoel toch nog op vakantie. Leuk voor jou, maar ook nog eens goed voor anderen. Voor iedere gekeken video wordt er namelijk €0,10 gedoneerd aan lokale ondernemers en initiatieven.

Op deze manier wil Charlie’s travels wat terugdoen voor de lokale partners die voor hen zo belangrijk zijn. “De afgelopen zes jaar hebben wij duizenden Nederlanders off the beaten track Afrika kunnen laten zien. Dat was niet mogelijk geweest zonder onze lokale partners. Voor ons is dat de reden om juist nu, op een creatieve manier, iets terug te doen. Vanuit lokale overheden is er geen support, wij hopen met Charlie’s Travels de steun te bieden die zo hard nodig is,” aldus Charles Witlox, oprichter van Charlie’s Travels.

Tijd voor Charlie’s and Chill

Dus mocht je momenteel thuiszitten en hunkeren naar een prachtige vakantie, dan is Charlie’s and Chill voor nu verreweg het beste alternatief. Dus klik hier om het gehele aanbod te bekijken en tegelijkertijd lokale ondernemers een steuntje in de rug te geven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ontdek Afrika en steun lokale ondernemers met deze nieuwe streamingdienst
Sluiten