Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 10 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

36 schitterende foto’s die bewijzen dat Tomorrowland Winter een episch feestje was

Zelfs als je niet van elektronische dance muziek houdt, heb je ongetwijfeld wel eens gehoord van Tomorrowland. Dit festival is namelijk veel meer dan alleen een weekend lang genieten van de beste artiesten. Tomorrowland is een magische ervaring en een ongekende belevenis. En sinds dit jaar kun je de magie van Tomorrowland niet alleen ervaren in de zomer, maar ook in de sneeuw.

Na veertien zomerse edities is nu ook de eerste winter editie een feit. Zoals je hier kunt lezen, waren wij bij dit ongekende spektakel aanwezig dankzij The North Face. Zij zijn namelijk nauw betrokken bij deze besneeuwde editie van het populaire festival. Beiden hebben namelijk meer met elkaar gemeen dan je misschien zou denken. The North Face en Tomorrowland delen een passie voor muziek en avontuur. Het avontuur aangaan en nieuwe dingen ontdekken is iets wat je binnen beide merken tegenkomt.

Tomorrowland, maar dan in de sneeuw

Dankzij The North Face konden we dat met eigen ogen aanschouwen. We hebben dit zo goed mogelijk proberen te verwoorden in onze reisverslag, maar het gaat pas echt leven als je het met je eigen ogen kunt zien. Gelukkig kan dat dankzij Mathis Dumas. Hij is gespecialiseerd in fotografie op grote hoogte en was dus ook aanwezig tijdens Tomorrowland Winter. Dat heeft ontelbaar veel schitterende foto’s opgeleverd en daar hebben wij een selectie van gemaakt. Zo kun je vanuit je luie stoel ervaren hoe bijzonder dit festival in de Franse Alpen is.

Op avontuur met The North Face

Wil je meer weten over de wintereditie van Tomorrowland? Lees dan hier ons uitgebreide verslag. Daarin lees je precies waarom dit festival de ultieme wintersportvakantie is en vertellen we je alles over ons off-piste avontuur met The North Face-atleet Léo Slemett. Een ervaring die we niet snel zullen vergeten en iedereen kunnen aanraden.

Fotografie // Mathis Dumas

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
36 schitterende foto’s die bewijzen dat Tomorrowland Winter een episch feestje was
Sluiten