Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Uncategorized 4 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze monsterlijke 720 pk krachtige Audi RS6 staat te koop

Het liefste hebben we natuurlijk een prachtige Porsche, beeldschone Ferrari of brute Lamborghini voor de deur staan. Helaas is dit, naast behoorlijk prijzig, niet bepaald praktisch. De moderne familieman die wel eens op vakantie gaat of een Ikea kast moet vervoeren, kan beter voor een stationwagen gaan. Gelukkig kunnen ook deze behoorlijk sportief zijn. Deze Audi RS6 is daarvan het perfecte voorbeeld.

Hij staat bij JVH auto’s in Linne en is gereed om van eigenaar te wisselen. Zoals je kunt zien is dit geen standaard stationwagen. We hebben namelijk te maken met de Audi RS6 Avant 4.0 TFSi. Dit is de meeste extreme versie van de A6 die standaard door Audi geleverd wordt. De bolide in kwestie rolde in 2016 van de productieband waarna de eerste eigenaar ruim twee ton moest aftikken om hem in ontvangst te mogen nemen.

Manners occasions #10: Sportieve en betaalbare tweedehands Audi’s

In 3,2 seconden van 0 naar 100

Inmiddels staat er bijna 83.000 kilometer op de teller en is de prijs meer dan gehalveerd. 99.950 euro is nog steeds een hoop geld voor een tweedehands auto, maar dan heb je wel een auto waar je met het hele gezin in kan en toch menig sportauto het nakijken kunt geven. Hij beschikt namelijk over 720 pk en een koppel van 920 Nm. Hierdoor sprint je in een luttele 3,2 seconden van 0 naar 100. Houd je rechtervoet lang genoeg naar beneden en je komt uiteindelijk uit op een ongekende topsnelheid van 314 km/u.

720 pk krachtige Audi RS6 te koop

Naast deze ongekende prestaties geniet je van de meest sportieve luxe die je maar kunt bedenken. Zo zit je op elektrisch verstelbare RS-sportstoelen die zijn voorzien van stoelverwarming. Kijk je omhoog dan zie je de S-line zwarte hemelbekleding en het 2-delige glazen panorama dak. Verder geniet je tijdens het rijden optimaal van je muziek dankzij het Bose Sound System. Om het rijden zelf zo lekker mogelijk te maken is deze Audi RS6 voorzien van alle mogelijke hulpsystemen zoals active lane assist, adaptive cruise control, braking guard, dynamic Ride Control en meer.

Ongekende Audi RS6 te koop

Dit alles bij elkaar maakt deze brute Audi RS6 de ultieme stationwagen. Wil je meer informatie of gewoon meteen een afspraak maken voor een testrit? Klik dan hier. Heb je al die ruimte niet nodig? Dan past deze ongekend brute Audi RS5 misschien beter bij je.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze monsterlijke 720 pk krachtige Audi RS6 staat te koop
Sluiten