Alrik de Jong
Alrik de Jong Health 18 jun 2020

De mondkapjes van Under Armor zijn gemaakt om mee te sporten

Leuk en aardig al die mondkapjes, maar sporten met die dingen is een crime. Under Armor komt met een oplossing.

Nog nooit zijn er wereldwijd zoveel mondkapjes verkocht. Tegelijkertijd is er wereldwijd nog nooit zoveel troep verkocht. Under Armor introduceert het UA Sportmask. Een uitkomst voor mensen die veilig willen sporten in tijden van pandemie.

Mondkapjes om mee te sporten

De pasvorm van de nieuwe mondkapjes van Under Armor is stevig, maar niet te strak. Daar komt bij dat de neusbrug verstelbaar is. Deze comfortabele fit in combinatie met een verkoelend effect op de huid en een geavanceerd systeem voor luchtcirculatie maken het tot een van de betere mondkapjes om mee te sporten.

under armor, mondkapjes om mee te sporten, ua sportmask
(Afbeelding: Under Armor)

Het UA Sportmask is bovendien meerdere malen uit te wassen en gemaakt van duurzaam materiaal. Je hoeft dus niet direct een complete bulk in te kopen. Een stuk milieuvriendelijker dan wegwerpmaskers of filters.

Drie lagen

De mondkapjes van Under Armor bestaan uit drie lagen. Laag 1 wordt het Spacer-materiaal genoemd. Dat materiaal is licht en heeft luchtzakken voor structuur. Dit bevordert de luchtcirculatie en zorgt ervoor dat er ruimte blijft tussen het masker en je neus en mond. Ideaal tijdens sporten.

mondkapjes, under armor, sporten, workout
(Afbeelding: Under Armor)

Laag 2 is een zogeheten Open Cell-Foam. Deze middenlaag laat lucht binnen, maar houdt vocht en zweet buiten. Laag 3 heet UA Iso-Chill, is anti-microbieel en voelt koel aan op de huid.

Online te bestellen bij Under Armor

De mondkapjes om mee te sporten zijn voor 30 dollar te bestellen via de Amerikaanse website van Under Armor. Zeer binnenkort ook verkrijgbaar op de Nederlandse website. Schrijf je hier in om direct op de hoogte te worden gebracht.

Sport je toch liever thuis, zonder gezichtsmasker? Check dan deze complete workout die je volledig uitvoert op jouw eigen lichaamsgewicht.

Lees ook: ‘F*ck You’ pak Conor McGregor krijgt tweede leven op gezichtsmaskers

Reageer op artikel:
De mondkapjes van Under Armor zijn gemaakt om mee te sporten
Sluiten