Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Hebbedingen 7 mei 2020

De 7 beste last-minute Moederdag cadeaus voor thuisblijvers

Zoals goede zoons betaamt hebben wij 10 mei altijd rood omcirkeld in de agenda staan. Of je nu vijf of vijftig bent, je moeder zal altijd één van de belangrijkste vrouwen in je leven zijn. Veel van je goede eigenschappen heb je waarschijnlijk van haar. Daar mag je haar op Moederdag best voor bedanken. Bijvoorbeeld met deze cadeaus.

Moederdag cadeaus zijn er in alle vormen, maten en prijzen. We hebben geprobeerd om een evenwichtig lijstje te maken. Zo kun je ongeachte de dikte van je portemonnee iets moois voor je moeder kopen. Uiteindelijk gaat het natuurlijk vooral om het gebaar. Dus vergeet ook niet om de telefoon op te pakken en je moeder te vertellen hoe belangrijk ze is.

De 7 beste Moederdag cadeaus

1. Voor een klassieke Moederdag: ontbijt op bed

Een echte klassieker. Toen je nog thuis woonde was dit op Moederdag altijd een voltreffer. Nu je op jezelf woont kost dit wat meer moeite. Daarnaast helpt de crisis waar we nu inzitten ook niet mee. Maar ook als je moeder in de risicogroep zit of als er een andere reden is waarom je niet langs kan komen, is er een alternatief. Vele bakkerijen bieden namelijk ontbijt op bed aan. Neem bijvoorbeeld City Bakery die in heel Noord-Holland verschillende ontbijtjes bezorgt.

2. Voor een rustige Moederdag: een noise cancelling koptelefoon

Als zoon is het aan jou om je ouders op de hoogte te houden van de laatste technologische updates. Wij stellen daarom voor dat je Moederdag gebruikt om je moeder kennis te laten maken met noise cancelling. Zo kan ze voortaan nog beter genieten van haar favoriete muziek. Van Abba tot Marco Borsato, je moeder weet niet wat ze hoort. Wij hebben de beste noise cancelling koptelefoons hier voor je op een rij gezet.

Black Friday noise cancelling koptelefoons Sony
De beste noise cancelling koptelefoon van dit moment. (Afbeelding: Sony)

3. Voor een geurige Moederdag: een lekker parfum

Het is een inkoppertje, maar dit cadeau mag gewoon niet ontbreken op een Moederdag lijstje. De vraag is alleen nog wel welk parfum de juiste keuze is. Onze tip: bel je vader. Hij weet het vast en kan anders een kijkje nemen wat er in de badkamer staat. Nog steeds geen idee? Ga dan voor Paco Rabanne Lady Million, deze kun je hier nu namelijk met 36% korting bestellen. Altijd goed.

4. Voor de moderne moeders: de iPhone SE

Je moeder een iPhone cadeau doen voor Moederdag is, tenzij je een oud model geeft, misschien wat aan de dure kant. Mocht je het breed genoeg hebben om dit toch te overwegen, kijk dan eens naar de nieuwe iPhone SE. Dit toestel heeft alles wat je van Apple mag verwachten, maar dan voor een relatief zachte prijs.

Apple iPhone SE 2020
De iPhone SE. (Afbeelding: Apple)

5. Voor de binge-moeders: een streaming abonnement

Zoals we al gezegd hebben: het is aan jou om ervoor te zorgen dat je ouders bij de tijd blijven. Laat ze daarom kennismaken met de wereld der streamingdiensten. Sluit een Netflix abonnement af en vertel dat ze hier de beste series kunnen vinden. Is je moeder al fanatiek aan het bingen? Geef haar op Moederdag dan een abonnement op een andere streamingdienst cadeau. Zoals Disney+ of Amazon Prime. Laatstgenoemde is nu namelijk extra scherp geprijsd.

6. Voor een gezellige Moederdag: bordspel op afstand

Kom je uit een familie die veel spelletjes speelt, dan zijn dit zware tijden. Gelukkig zijn er nu bordspellen die je op afstand kan spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het spannende Brieven uit Whitechapel. Deze kun je hier bestellen voor de scherpste prijs. Op de website van 999Games staat uitgelegd hoe je spel op afstand kan spelen (en daar heb je maar één exemplaar van het spel voor nodig).

7. Voor als je het echt niet weet: en cadeauset

Ben je inspiratieloos of heeft je moeder al zo’n beetje alles wat haar hartje begeert? Scoor dan op Moederdag gewoon een cadeauset. Probeer erachter te komen welk merk ze vaak gebruikt en bestel online een pakketje. Snel, simpel en een gegarandeerde hit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De 7 beste last-minute Moederdag cadeaus voor thuisblijvers
Sluiten