De modulaire Prima System zet alle andere rugtassen buitenspel

Kickstarter is de plek waar ideeën en dromen werkelijkheid worden. De populaire crowdfunding website is al jarenlang hét startpunt voor mensen met een, in hun ogen, briljant product. We zijn inmiddels al vele miskleunen tegen het lijf gelopen, maar gelukkig ook de nodige briljante uitvindingen. Deze modulaire rugtas lijkt in de laatste categorie te vallen.

Laptop, telefoon, camera, opladers, koptelefoon, zonnebril, boek, kleding; you name it. Zowel in het dagelijks leven of als je gaat reizen ontkom je er bijna niet aan dat je een rugtas nodig hebt. Al jarenlang is het de meest gangbare tas en de gemakkelijkste manier om al je spullen mee te nemen.

All-in-one

Het nadeel is dat veel rugtassen gemaakt zijn met een bepaald doel. De één is speciaal gemaakt voor je laptop, de ander voor fotografie en een derde is gemaakt om zoveel mogelijk mee te kunnen nemen. Als je op zoek bent naar een tas met een specifiek doel is dit ideaal, maar het liefste heb je natuurlijk het beste van al deze tassen in één. Deze modulaire rugtas van Prima System is de oplossing.

Of je nu naar je werk gaat met je laptop, tablet en stapels papieren of een weekend gaat hiken: deze tas is je nieuwe beste vriend. Om te beginnen bestaat de tas uit drie verschillende delen die je ook los van elkaar kunt gebruiken. De rugtas zelf, een schoudertas voor je camera en een multifunctionele hoes met plek voor zowel je tablet als je laptop. Al deze delen kun je ook samenvoegen tot één geheel.

Hoogwaardige veelzijdigheid

De rugtas en de cameratas kun je beide openritsen voor extra ruimte. Zo maak je van een 25 liter tas eenvoudig een tas met 30 liter inhoud. Dit maakt hem zowel geschikt voor een doordeweekse werkdag als voor een weekendje weg wanneer je wel wat extra ruimte kunt gebruiken.

De veelzijdigheid gaat gelukkig niet ten koste van de kwaliteit. De bedenkers hebben een goed oog voor detail en je ziet gewoon dat over alles is nagedacht. Zo wordt de laptophoes in de tas op zijn plek gehouden door magneten. Deze zit daardoor altijd in het midden van de tas, zodat je waardevolle spullen optimaal beschermd zijn.

Alleen onderdelen van hoogwaardige kwaliteit zijn gebruikt en dat resulteert in een sterke, waterdichte tas met optimaal draagcomfort. Als je iemand bent die veel reist en iedere dag een rugtas gebruikt, dan is deze modulaire rugtas zeker het overwegen waard.

De adviesprijs is wel redelijk pittig. De tas gaat omgerekend namelijk bijna 250 euro kosten. Gelukkig krijg je de tas ook wanneer je er voor kiest om het Kickstarter-project te backen met een investering van 168 euro. Nog steeds niet goedkoop, maar dan heb je verder ook geen andere rugtas meer nodig.

Reageer op artikel:
De modulaire Prima System zet alle andere rugtassen buitenspel
Sluiten