Redactie
Redactie Architecture 28 apr 2018

Deze moderne woonboerderij in Weesp komt rechtstreeks uit je dromen

Tussen 2009 en 2011 werd deze moderne woonboerderij in Weesp getransformeerd tot een woning die zijn gelijke niet kent. Deze indrukwekkende woning bevindt zich onder de rook van Amsterdam, maar staat middenin een natuurgebied.

Met een woonoppervlak van ongeveer 600m2 is deze woonboerderij genaamd ‘The Barns’ ongeveer zo groot als een complete kleine straat met rijtjeswoningen. Het huis biedt een waanzinnig indrukwekkende entree en wordt zeker niet minder indrukwekkend naarmate je verder kijkt.

Alleen al de woonkamer heeft een grotere oppervlakte dan de oppervlakte van een compleet vrijstaand huis: 200 m2. Daarbij heeft deze woonboerderij een fantastische open woonkeuken, gigantische slaapkamers, meerdere badkamers, een wijnkelder en een bijgebouw dat kan worden gebruikt als gastenverblijf, atelier of kantoor.

De woning staat op een perceel van 5715 m2 beschermd grondgebied waarop bizons vrij grazen. De tuin is opgedeeld in een binnentuin en buitentuin: in de binnentuin vind je een moestuin en een boomgaard, de buitentuin is een heus natuurgebied. Hier vind je alle foto’s van deze woning, die zo’n 3.425.000 euro moet opbrengen.

Reageer op artikel:
Deze moderne woonboerderij in Weesp komt rechtstreeks uit je dromen
Sluiten