Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 6 aug 2020

Hittegolf: 5 betaalbare mobiele airco’s die je morgen al in huis hebt

De komende dagen wordt het steeds warmer. Sterker nog: we zitten midden in een hittegolf die wel negen dagen kan gaan duren. Naast deze onmisbare tips om de warmte te overleven hebben we vijf aan te raden mobiele airco’s voor je geselecteerd die je morgen al in huis hebt.

Modellen waarmee je niet meteen blut bent, maar die wel je woon- of slaapkamer met gemak kunnen afkoelen. Sommige modellen hebben we zelf gebruikt, de rest hebben we op basis van recensies en de specificaties uitgekozen. Zo kom je heerlijk koeltjes door de hittegolf heen!

AEG AXP34U338HW

We trappen af met een ietwat prijzige optie, maar dan heb je ook wat. De AEG AXP34U338HW is namelijk echt een kwaliteitsproduct. Zo’n gadget waarmee je ook de volgende hittegolven zult overleven. Met 12000 BTU (British Thermal Unit) aan koelvermogen kan deze mobiele airco een flinke ruimte afkoelen. Plus, ook niet geheel onbelangrijk: de AXP34U338HW mag er qua design ook zijn. Het oog wil immers ook wat!

Klik hier voor de actuele prijs en specificaties

Hittegolf: 5 betaalbare mobiele airco's die je morgen al in huis hebt
AEG AXP34U338HW (Afbeelding: AEG)

Aspen Xtra

Ook de Aspen Xtra is een mooie optie als je voor de langere termijn een mooie Airco wilt aanschaffen. De reviews van dit model zijn louter positief. Dat mag ook wel, met een koelvermogen van 12000 BTU. Daarmee kan de Aspen Xtra een ruimte van wel veertig vierkante meter maximaal afkoelen. Klein nadeeltje: een paar consumenten merken op dat de Xtra ietwat luidruchtig kan zijn. Maar goed, zie dat als een algemene waarschuwing: dat geldt voor vrijwel elke mobiele airco. En tja, liever wat gebrom dan wegsmelten!

Klik hier voor de actuele prijs en specificaties

Aspen Xtra Airco mobiele
Aspen Xtra (Afbeelding: Aspen)

FlinQ Slimme Airco

Heb je al slimme lampen, een slimme stofzuiger en een slimme thermostaat? Dan is de FlinQ Slimme Airco een interessante optie. Met dit model kun je naadloos je smart home uitbreiden. Via een app bedien je deze airco op afstand. Daardoor kun je bijvoorbeeld al vanaf je werk je huis laten afkoelen, voordat je in de auto stapt. Zo stap je bij thuiskomst een heerlijk koele woonkamer binnen. Met een koelvermogen van 9000 BTU kun je tot 33 vierkante meter verkoelen.

Klik hier voor de actuele prijs en specificaties

FlinQ Slimme Airco
FlinQ Slimme Airco (Afbeelding: FlinQ)

Klarbach CM30751WE Mobiele Airco

Vind je dat allemaal toch wat te prijzig? Dan kun je morgen al deze mooie budget-optie van Klarbach in je huiskamer hebben staan. Een simpel model dat precies doet wat je nodig hebt, niks meer, niks minder. Met een beperkt vermogen van 7000 BTU is de CM30751WE niet geschikt voor grote ruimtes. Maar goed, de kans is heel groot dat dit model al de klus klaart in jouw woonkamer of slaapkamer. Let wel op: er zit geen materiaal bij om je raam te dichten, dus dat zul je zelf moeten oplossen.

Klik hier voor de actuele prijs en specificaties

Klarbach CM30751WE Mobiele Airco
Klarbach CM30751WE Mobiele Airco (Afbeelding: Klarbach)

Inventum AC901

Tot slot pakken we nog de Inventum AC901 mee, een krachtigere budget-optie met een koelvermogen van 9000 BTU. Daarmee krijg je een ruimte van maximaal 30 vierkante meter koel tijdens de aankomende hittegolf. De behuizing ziet er wat goedkoper uit dan de andere modellen in dit lijstje, maar daardoor is de AC901 ook meteen een stuk goedkoper.

Klik hier voor de actuele prijs en specificaties

Inventum AC901

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hittegolf: 5 betaalbare mobiele airco’s die je morgen al in huis hebt
Sluiten