Life 6 dec 2018 Thomas Aalderink

MMA-vechter doet alsof hij een hartaanval krijgt en sloopt zijn tegenstander

We hebben het afgelopen jaar weer een hoop bizarre dingen gezien in de octagon. Van keiharde knock outs tot vechters die hun tegenstander als springplank gebruiken. Er waren weer genoeg bizarre moment, maar de meest absurde actie komt op naam van Johnathan Ivey. Hij gebruikte namelijk een wel hele bijzondere tactiek om zijn tegenstander te verslaan.

Deze 42-jarige mma-vechter met de bijnaam “Big John” heeft een nogal unieke staat van dienst. Hij vecht over de hele wereld en in allerlei verschillende toernooien. Zijn eerste wedstrijd was in 1998 en inmiddels stond hij 89 keer in de ring. Daarvan wist hij er slechts 32 te winnen. Dat hij ondanks zijn negatieve record nog steeds geboekt wordt, heeft hij vooral te danken aan zijn bijzondere voorkomen.

Winnen ondanks een “hartaanval”

Jonathan is 1,75 meter en weegt bijna 120 kilo. Het grootste deel van zijn flinke lichaam is ook nog eens helemaal onder getatoeëerd. De fans vinden het fantastische en daarom mag hij, ondanks al zijn nederlagen, nog regelmatig aantreden. Zo stond hij afgelopen zomer tegenover Travis Fulton en hij gebruikte een nogal bijzondere tactiek. Hij doet namelijk alsof hij een hartaanval krijgt. Check de bizarre beelden hieronder.

Bijzonder einde

Zoals je ook kunt zien, kent het gevecht een nogal vreemde afloop. Big John heeft alles onder controle en is aan de winnende hand, maar dan loopt hij opeens weg. Later liet hij weten dat de scheidsrechter geen einde wilde maken aan het gevecht. Volgens Jonathan was het zinloos om door te gaan en hij wilde niet onnodige veel schade aanrichten bij zijn tegenstander. Hij besloot daarom te stoppen. Nobel, maar het telt wel als een opgave en dus zijn 57ste nederlaag.

Raw-Daily

Reageer op artikel:
MMA-vechter doet alsof hij een hartaanval krijgt en sloopt zijn tegenstander
Sluiten