Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 18 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Mizuno lanceert twee futuristische ‘infinity wave’ sneakers

Ben jij ook wel eens klaar me die eeuwige Nike Air Max of New Balance 990 die iedereen al draagt? Check dan deze twee futuristische ‘infinity wave’ sneakers die het Japanse merk Mizuno net heeft gelanceerd.

‘Infinity wave’ sneakers

Infiniy wave slaat op de nieuwe, futuristische tussenzool van het Japanse merk Mizuno die beschikt over de zogeheten U4icX-technologie. Zorgt voor extra schokdemping, schokabsorptie en stabiliteit. En voor een uniek uiterlijk. Er zijn twee nieuwe modellen gelanceerd: de Rhrn en de Wave Prophecy 8.

Mizuno Rhrn

Net gelanceerd is het model Mizuno Rhrn. De futuristische sneakers hebben een 3D-geprint knit-bovenwerk dat zich volledig aanpast aan de vorm van je voet. Het lichtgewicht bovenwerk wordt ondersteund door gebogen heat-tape met de tekst Right Here, Right Now. Afgekort is dat Rhrn, de naam van het model. Lees hier meer over de sneakers, die je voor ongeveer 300 euro koopt bij Browns.

mizuno, futuristische, sneakers, infinity wave, rhrn
mizuno, futuristische, sneakers, infinity wave, rhrn

Mizuno Wave Prophecy 8

Eerder deze maand werd het model Wave Prophecy 8 door Mizuno gelanceerd. Het grote verschil is dat de bovenlaag niet aanvoelt als een sok, maar als een loopschoen. De bovenlaag van de sneakers bestaat uit een mix van rubber, mesh en leer. Het mesh zorgt voor een goede ventilatie, het rubber en leer voor de afwerking. Daaronder dus de zool die extra schokdemping, schokabsorptie en stabiliteit biedt. De schoenen zijn voorlopig alleen te koop via Atmos, voor omgerekend 190 euro.

mizuno, futuristische, infinity wave, sneakers, Wave Prophecy 8

?? Check hier de Nike Air Max 1 ‘Animal Pack’ 3.0

Mizuno Corporation is een Japans sportconcern dat al in 1906 is opgericht door Rihachi Mizuno en zijn jongere broer Rizo. Het begon als een gewone sportzaak in de Japanse stad Osaka waar vooral artikelen werden verkocht die populair waren op de westerse markt, zoals honkbal- en golfartikelen. Inmiddels is het een wereldwijd bekend merk met kwalitatief goede sportkleding. De laatste tijd mengt het Japanse merk zich steeds meer in de lifestyle-scene, met de bovenstaande futuristische sneakers als voorbeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mizuno lanceert twee futuristische ‘infinity wave’ sneakers
Sluiten