Redactie
Redactie Life 20 nov 2019

Maak kennis met Sharon Pieksma, die op weg is naar Miss Universe 2019

Eerder dit jaar werd Sharon Pieksma verkozen tot Miss Nederland en binnenkort is het zo ver: Miss Universe 2019. “Ik ben er helemaal klaar voor.”

Miss Universe 2019 wordt de 68e editie van de competitie waarin de mooiste vrouw van het universum gekozen wordt. Op 8 december 2019 wordt in de Tyler Perry Studios in Atlanta bekend gemaakt wie de winnares is. Catriona Gray van de Filipijnen zal haar opvolger aan het einde van het evenement bekronen. Of dat Sharon Pieksma wordt? We gaan er gewoon van uit.

Miss Nederland Sharon Pieksma op weg naar Miss Universe 2019

Miss Universe draait tegenwoordig om meer dan alleen het uiterlijk. Ook de boodschap van de deelneemsters is belangrijk en die heeft Sharon Pieksma. Ze zet zich al tijden in tegen het wereldwijde plasticprobleem. “Als Miss Nederland wil ik de wereld beter maken door me in te zetten tegen de plasticsoep. We moeten de aarde beschermen en om die boodschap te delen wil ik dit platform gaan gebruiken”, zei ze na haar verkiezing als Miss Nederland.

Klaar voor de bikini-ronde

Tijdens Miss Universe 2019 wordt plastic dan ook haar thema. “Tijdens de verkiezing draag een symbolische jurk waarmee ik uitdraag de oceanen te willen beschermen. We zijn tenslotte een land onder zeeniveau” zegt ze tegen Telegraaf TV, waar al een glimp van het ‘nationale kostuum’ is op te vangen. Naast de mooie boodschap gaat het er toch nog wel een beetje om hoe de uiteindelijke Miss Universe eruit ziet. Onze conclusie: Miss Nederland Sharon Pieksma maakt kans op alle fronten. En mocht het alleen om de bikini-ronde gaan, dan had ze bij voorbaat al gewonnen.

Volg de weg naar Miss Universe van Miss Nederland Sharon Pieksma via Instagram.

? Check ook: Heel veel foto’s: Doutzen Kroes onthult nieuwe lingerie-collectie Hunkemöller

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maak kennis met Sharon Pieksma, die op weg is naar Miss Universe 2019
Sluiten