5x minimalistische sneakermerken waar je deze zomer op kunt verschijnen

Juist zonder veel toeters en bellen krijgt een outfit een strakke, volwassen uitstraling. Deze sneakermerken snappen dat. Daarom gooien we bovenop de wekelijkse sneaker kalender nog een schepje extra inspiratie.

adidas ‘Stan Smith’

Het contrast met hun trainingspakken kan eigenlijk niet groter zijn. De Stan Smith tennissneakers zijn daarentegen de uitzondering op de regel. De schoenen zijn ongekend strak, komen vaak maar in een enkele kleur zonder teveel variatie, en zijn minimalisme pur sang. Dat is waarom ze ook zo gewild zijn. Bovenal bieden de sneakers veel comfort aan de voetzolen en enkels en kan je ze zonder kopzorgen onder een zakelijke outfit dragen. Wat wil je nog meer.

minimalistische, sneakers, hm, adidas

Reiss ‘Clae’

Het kan goed zijn dat je deze sneakers niet  kent. Deze stijlvolle sportschoenen zijn namelijk van Amerikaanse komaf. Je ziet ze veel in de straten van Los Angeles, waar minimalisme een onderdeel geworden is van het dagelijkse leven. Clae is een onderdeel van het kleding merk Reiss. High-fashion dus, maar dat valt in de prijs wel mee. Wij selecteren vaak sneakers die in het middensegment passen. Ze zijn niet te duur en ze zijn van een duurzame kwaliteit. Ook zijn ze net iets anders dan je misschien gewend bent, dat komt vooral door de zalmroze kleur. Het is een verfrissende verandering aan je garderobe en hier zijn ze in de aanbieding!

minimalistische, sneakers, hm, adidas

H&M, alles (als het maar minimalistisch is)

Volgens een van ‘s werelds grootste kledingwarenhuizen draagt elke man deze zomer minimalistische sneakers. Als zij het zeggen, dan moeten wij dat maar geloven. H&M voorspelt ongeveer net zo vaak zomertrends als dat ze zelf zetten. De schoenen bieden verrassend veel comfort en zijn echt totaal niet duur. Wel raden wij de premium quality modellen aan.

minimalistische, sneakers, hm, adidas

ETQ

De ETQ’s komen uit Amsterdam en begrijpen een ding als geen ander. Deze sneakers zijn het helemaal voor de man die zoekt naar een schoen van hoge klasse, gemaakt van hoogstaande materialen en met een minimalistische look. Dit zijn sneakers die je onder elke pantalon mag dragen. Als je voor deze kleur gaat, is dat risico niet aanwezig. Sneaker op de foto: Black Pack Low 1 Knitted All black

 

Common Projects, Original Achilles Low

We zijn aangekomen bij de ultieme hybrid. Deze schoenen staan goed onder alles wat je draagt. Besef alleen wel dat je er een flinke knaak voor neer moet leggen. De schoenen lenen zich dus beter voor de speciale gelegenheden. Je hebt keuze uit chique en super chique. Wij gaan voor de bordeaux-rode leren Achilles. Deze sneakers zijn zo classy dat je haast niet meer door hebt dat je gewoon op sneakers loopt. Beter kan niet.

minimalistische, sneakers, hm, adidas
Reageer op artikel:
5x minimalistische sneakermerken waar je deze zomer op kunt verschijnen
Sluiten