Deze minimalistische elektrische fiets wil je wél

We schrijven regelmatig over e-bikes. Elektrische fietsen zijn zich dan ook langzaam aan aan het manifesteren als het populairste vervoersmiddel voor in de stad. En terecht, je kunt er behoorlijke snelheden mee bereiken, het is milieuvriendelijker dan een bus, auto of scooter en de designs worden ook steeds fraaier. Bewijs: The Super 73.

Een elektrische fiets met een design dat juist niet schreeuwt ‘dit is een elektrische fiets!’ Een strak en simpel frame, dikke banden en een goed zadel: meer is niet nodig. Dit maakt hem bovendien geschikt als vervoersmiddel over allerlei terreinen. En dat met een 1000 Watt motor, waardoor de fiets snelheden van 40 km/u behaalt.

Nog mooier: je hoeft er niet eens een (scooter)rijbewijs voor te hebben. Andere features zijn de schrijfremmen, de USB-oplaadpoort, een verwijderbare accu (waarmee je zo’n 32 kilometer kunt afleggen), een duimgaspedaal en een LCD-Display. Awesome, maar wat voor ons de kroon spant, is de fles-/bekerhouder en komt-ie: de daaronder zittende flesopener. Bad ass. Hij gaat €2850 kosten.

Reageer op artikel:
Deze minimalistische elektrische fiets wil je wél
Sluiten