Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 10 apr 2019

Vanaf heden online te reserveren, de allereerste elektrische Mini

Elektrisch rijden is de toekomst! De CO2 voetafdruk moet verminderd worden en aangezien auto’s nog al veel uitstoten, verandert er veel binnen de autobranche. Na de elektrische auto’s van Tesla, Opel, Jaguar en BMW betreedt nu ook Mini de elektrische markt! Dat doen ze met een onwijs stijlvolle bolide, de Mini Electric!

Mini: de stijvolle Mini Electric

De meeste elektrische bolides die je op dit moment kunt kopen zijn natuurlijk gaaf, alleen soms veel te duur of gewoon niet al te mooi. Daar gaat Mini verandering in brengen met de Mini Electric. Een volledig elektrisch aangedreven Mini die de looks en het dynamische karakter heeft van de Mini’s zoals we ze nu kennen. Zo scherp en direct als een kart, maar dan elektrisch en dus emissievrij.

In de toekomst elektrisch door de stad crossen

“MINI is een urban merk en de volledig elektrische MINI is de logische volgende stap naar de toekomst”, aldus Oliver Heilmer, Head of MINI Design. Met deze nieuwe bolide cross jij dus milieuvriendelijk door de stad! Een rooskleurige toekomst waarin jij elektrisch boodschappen doet, geld bespaard op brandstof en er ook nog eens goed bij rijdt.

In stijl wachten op de nieuwe Mini Electric

Mocht je de bolide willen pre-orderen dan hoef je er in de tussen tijd niet lullig bij te rijden. Dankzij een aantrekkelijk overbruggingsaanbod rijd jij als particulier in een rijk aangeklede Mini Cooper 3-deurs in Midnight Black met gele accenten en MINI Yours Customised stijlelementen. Hiermee garandeer je jouw productieplek van elektrische Mini en rijd je er in de tussentijd goed bij. Wees wel snel want er zijn maar 50 stuks beschikbaar.

Zakelijke klanten kunnen de tijd tot de aflevering van hun Mini Electric overbruggen met een MINI 5-deurs, waarvan er 100 stuks beschikbaar zijn.

Vanaf nu te reserveren, maar je moet geduld hebben

Je kan de stijlvolle elektrische Mini vanaf nu reserveren. Dit doe je door een kleine aanbetaling te maken van €1.250,- waardoor je zeker weet dat jouw Mini Electic bij jouw voor de deur komt te staan. Je moet nog wel even geduld hebben. De productie van de MINI Electric gaat dit jaar november van start en de MINI Electric staat naar alle waarschijnlijkheid in maart 2020 in de showroom. Je reserveert de elektrische bolide hier. De exacte specificaties en de prijs van de Mini Electric worden later bekendgemaakt.

Geniet hieronder van meer heerlijke foto’s van de Mini Electric

Begin dit jaar maakten wij met Mini een epische roadtrip door het ruige land van Peru! Meer over lezen over de roadtrip doe je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vanaf heden online te reserveren, de allereerste elektrische Mini
Sluiten