De netflix-hit Mindhunter krijgt een tweede seizoen

2017 was weer een mooi jaar voor Netflix-kijkers. We streamden ons een ongeluk, want het aanbod aan topseries blijft maar groeien. Eén van de beste series van dit jaar was zonder twijfel Mindhunter. De tweede Netflix serie van de briljante David Fincher sloeg in als een bom. Het is dus niet heel verrassend dat de streaming-gigant heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen gaat komen.

Via Twitter werd door middel van een korte video bekend gemaakt dat we nog niet van Holden Ford en Bill Tench af zijn. Gelukkig maar, want ook wij kunnen geen genoeg krijgen van deze ijzersterke misdaadserie. Over het verhaal of wanneer het tweede seizoen te zien gaat zijn is nog niks bekend. De enige informatie die we hebben gekregen is de zin: “We need to talk to more subjects.”

Cadeautip

Mindhunter vertelt het verhaal van twee FBI agenten die zich specialiseren in het ondervragen en verhoren van seriemoordenaars. Ze willen achterhalen hoe het brein van deze psychopaten werkt om zo andere zaken op te lossen. De serie speelt zich af eind jaren ‘70 en is gebaseerd op het boek Mind Hunter Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit van Mark Olshaker en John Douglas. Dus ben je fan van Mindhunter en zoek je een manier om de tijd te doden tot het tweede seizoen online komt? Vraag dan het boek aan de Sint.

Reageer op artikel:
De netflix-hit Mindhunter krijgt een tweede seizoen
Sluiten