Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 10 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Disney probeert de Millennium Falcon te verbergen, maar vergeet dat Google Maps bestaat

Engelsen die regelmatig over de M3 rijden ter hoogte van Longcross zullen zich het vast wel eens hebben afgevraagd: “Waarom staan die containers langs de weg zo vreemd opgesteld?” Op de vraag wat er schuilgaat achter die stalen dozen is nu een antwoord. Het is overduidelijk het bekendste ruimteschip uit Star Wars: de Millennium Falcon.

Dit werd ontdekt door nieuwsgierige fans en dat deden zij zonder gebruik te maken van drones of spionage tactieken. Want wat blijkt? Dankzij Google maps kun je gewoon van bovenaf zien wat er schuilgaat achter de containers. Het is overigens niet zo vreemd dat de Millennium Falcon juist op deze plek gespot is. Aan de andere kant van de snelweg vind je namelijk Longcross Studios. Hier zijn delen van The Last Jedi geschoten.

Nieuwe trilogie

Of het welbekende ruimteschip nog steeds naast de snelweg geparkeerd staat, is nog onbekend. Wat we wel zeker weten is dat de Millennium Falcon niet terug te zien is in Episode X, XI en XII. Disney heeft namelijk bekendgemaakt dat de nieuwe trilogie die gaat komen, zich gaat afspelen in een ander deel van het Star Wars-universum.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disney probeert de Millennium Falcon te verbergen, maar vergeet dat Google Maps bestaat
Sluiten