Pim Jansen
Pim Jansen Liefde & Seks 8 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Miley Cyrus geeft spoedcursus ‘veilig seksleven in coronatijd’

Miley Cyrus heeft in een interview met Howard Stern een boekje opengedaan over haar seksleven in coronatijd. “Ik doe veel aan Face Time-seks.”

Howard Stern had Miley Cyrus uitgenodigd om een paar nummers van haar nieuwe album te spelen in de SiriusXM Garage in Los Angeles. Het album heet Plastic Hearts en is geïnspireerd op de jaren 90. In het bijbehorende interview ging het ook over haar gebroken hart – haar relatie met Cody Simpson liep deze zomer stuk – en het seksleven dat daarop volgde. Hoe doet zij dat in coronatijd?

Miley Cyrus predikt veilig seksleven

Als Disney-ster Hannah Montana verwierf Miley Cyrus in 2006 wereldfaam, in een later stadium van haar carrière werd ze rebels en nu geeft ze het goede voorbeeld.

“Ik doe absoluut niets dat onverantwoordelijk is voor mezelf of voor andere mensen en maak daarbij geen uitzondering voor mijn seksleven. Het is gewoon belachelijk dat niet iedereen de juiste voorzorgsmaatregelen neemt om elkaar te beschermen. Het is f*cked up””, aldus Miley Cyrus op het podium van de SiriusXM Garage.

Face Time-seks in coronatijd

Volgens de 28-jarige popster is de coronatijd juist een uitdagende periode om te daten en mensen te ontmoeten. “Ik doe veel aan Face Time-seks. Dat is de veiligste manier om nu als single iets uit je seksleven te halen. Zo voorkom je dat je COVID-19 krijgt en verspreidt”, vertelt ze tegen Howard Stern.

Voor haar relatie met Cody Simpson was ze getrouwd met Liam Hemsworth, van wie ze in januari dit jaar scheidde. Maar haar seksleven is diverser dan alleen mannen. Zo scharrelde ze na de scheiding een tijdje met Kaitlynn Carter. “Ik hou van mensen, ik hou van wie ik hou. Met alle geslachten heb ik relaties gehad, en ik heb nu wel weer eens behoefte aan D (zie punt 2). Maar om eerlijk te zijn heb ik zin in wat dan ook”, besluit Miley Cyrus.

🎬 Check ook: Hoe Kaley Cuoco een sekscoach vond in Michiel Huisman

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Miley Cyrus geeft spoedcursus ‘veilig seksleven in coronatijd’
Sluiten