Mike Tyson gaat de drugsindustrie in en opent zijn eigen wietplantage

Drievoudig wereldkampioen zwaargewicht, losse handjes buiten de ring, rechtszaken, drie jaar gevangenisstraf en duivenmelker. Het leven van Mike Tyson is een achtbaan vol met bizarre loopings en ongekende kurkentrekkers. Je zou toch verwachten dat hij het nu wel rustig aan wil gaan doen. Niet dus, want de oud-bokser gaat een eigen wietboerderij openen.

Het is welbekend dat Mike Tyson een groot voorstander is van medicinale cannabis. Hij gebruikte het groene plantje regelmatig zelf om tot rust te komen en vanwege de ontstekingsremmende werking. Sinds dit jaar is het in Californië legaal om wiet te telen. Alle inwoners mogen nu 28 gram op zak hebben en zes planten op de vensterbank hebben staan. Mike Tyson speelt samen met twee zakenpartners handig in op deze nieuwe wet.

#FORTUNE420.COM® on Twitter

MustWeed Mike Tyson Preparing to Revolutionize Marijuana Industry, Breaks G… https://t.co/BAmf7596xF #Cannabis #Stocks & #Crypto

Van professioneel bokser naar wiet ambassadeur

Hij gaat namelijk niet alleen zijn eigen wiet verbouwen op de zestien hectare die hij gekocht heeft. Naast zijn eigen plantjes kunnen wiettelers namelijk een stuk grond bij de oud-bokser huren om hun eigen stekjes te planten. Mike zorgt er vervolgens voor dat de wietplanten alle aandacht krijgen om uit te groeien tot heuse wietbomen, maar het blijft niet alleen bij verbouwen.

Naast de plantage komt er ook een school en een onderzoekslab. Hier kunnen beginnende wietkwekers leren hoe ze het maximale rendement uit hun planten halen. De 51-jarige Tyson wil hiermee ook meer werkgelegenheid creëren. Vooral om voormalig militairen en en oorlogsveteranen weer aan het werk te krijgen. In het onderzoekslab zal vooral onderzoek gedaan worden naar het effect van wiet op medische aandoeningen. Zo gaat Mike Tyson dus van professioneel bokser naar duivenmelker en ambassadeur van marihuana.

Esquire

Reageer op artikel:
Mike Tyson gaat de drugsindustrie in en opent zijn eigen wietplantage
Sluiten