Catwoman: Michelle Pfeiffer heeft belangrijk advies voor haar opvolgster

Eerder deze week werd bekendgemaakt dat Warner Bros. eindelijk zijn nieuwe Catwoman heeft gevonden. Dan hebben we het over Zoe Kravitz, die vorig jaar nog schitterde in de tweede Fantastic Beasts film.

Zoe Kravitz is de nieuwe Catwoman

De dochter van Lenny Kravitz gaat tegenover Robert Pattinson spelen in The Batman. Een film waarin de iconische personages uit de comics opnieuw worden gecast. Geen Ben Affleck dus als Batman, maar Pattinson. Hetzelfde zien we nu bij Joker: Joaquin Phoenix speelt de clown, terwijl we in Suicide Squad nog Jared Leto rond zagen huppelen.

Als dat telkens weer zo’n sterke film als Joker oplevert, dan zijn we zeker voor. Hopelijk weet Matt Reeves op dezelfde manier een op zichzelf staand verhaal te vertellen. Kravitz schaart zich met de rol van Selina Kyle, zoals Catwoman eigenlijk heet, in een iconisch rijtje.

Zoe Kravitz met haar vader Bron: ROBYN BECK / AFP

Michelle’s advies

Michelle Pfeiffer ging haar voor in Batman Returns, waarin ze Michael Keatons Batman wist te betoveren. Deze week was ze te gast bij Good Morning America om haar nieuwe film te promoten, Maleficient: Mistress of Evil. Daar werd ze logischerwijs meteen gevraagd om haar mening over het Catwoman nieuws. Check hieronder het fragment:

Good Morning America on Twitter

Michelle Pfeiffer’s advice for @ZoeKravitz in her new role as #Catwoman might surprise you ?? https://t.co/1LcZ0EIqFC

Het lijkt er dus op dat ze heel blij is met de casting van Zoe Kravitz, maar ze heeft nog wel een belangrijk stuk advies: “Zorg ervoor tijdens het ontwerpen van je kostuum dat ze er rekening mee houden dat je soms naar het toilet moet.” Tig keer per dag uit zo’n strak pakje klimmen lijkt ons inderdaad geen pretje.

Batman Catwoman
Michelle Pfeiffer als Catwoman (Bron: Warner Bros.)

Christian Bale en solofilm

Komisch genoeg is dit exact hetzelfde advies dat ex-Batman Christian Bale ook gaf aan Robert Pattinson, nadat bekend werd gemaakt dat Pattinson als Bruce Wayne was gecast. Bale wist het nog concreter samen te vatten: “Zorg ervoor dat je in je eentje kunt plassen.”

Kravitz is al de derde rol die is bevestigd. Jeffrey Wright is gecast als Commissioner Gordon. Het leek er even op dat Jonah Hill als schurk de strijd aan zou gaan met Batman, maar vannacht werd bevestigd dat men tijdens de onderhandelingen niet tot een deal wist te komen. Er zullen in ieder geval genoeg baddies zijn voor Pattinson om in elkaar te timmeren: Penguin, Two-Face en Poison Ivy zitten allemaal in The Batman.

Ondertussen doen er zelfs al sterke geruchten de ronde dat Zoe Kravitz een solofilm als Catwoman gaat krijgen… Check ook ons nostalgische artikel over de vrouwen die tot nu toe de rol van Catwoman vertolkten. Inclusief foto’s!

Reageer op artikel:
Catwoman: Michelle Pfeiffer heeft belangrijk advies voor haar opvolgster
Sluiten