Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 23 jun 2020

Michael Keaton lijkt de nieuwe Batman te worden in The Flash

Michael Keaton is met Warner Bros. in gesprek over een terugkeer als Batman/Bruce Wayne. Het gaat om een rol in The Flash, een superheldenfilm die zich afspeelt in het universum van DC Comics.

De Amerikaanse acteur was in 1989 ook al te zien als Batman, in de gelijknamige film met Jack Nicholson als The Joker. Ook in Batman Returns (1992) speelde hij de superheld. Toen waren onder anderen Michelle Pfeiffer als Catwoman en Danny DeVito als The Penguin zijn tegenspelers.

Michael Keaton als Batman in The Flash?

The Flash is een standalone film over de gelijknamige superheld, die in het dagelijkse leve Barry Allen heet. De politieonderzoeker heeft zijn superkrachten te danken aan een bliksem die insloeg op een vat chemicaliën, dat hij volledig over zich heen kreeg. Door het ongeluk beschikte hij opeens over bovenmenselijke snelheid en reflexen. The Flash wordt gespeeld door Ezra Miller, die de superheld ook speelt in Justice League. Daarin speelt niet Micheal Keaton, maar Ben Affleck de rol van Batman en Bruce Wayne.

De rol van Michael Keaton als Batman zou dan ook een bijrol zijn en staat los van de naderende film met Robert Pattinson als Bruce Wayne. Volgens The Hollywood Reporter reist The Flash in de nieuwe film door tijden en dimensies.

Meer naderende films van DC Comics

The Hollywood Reporter meldt ook dat de gesprekken tussen Warner Bros. en Michael Keaton over meerdere films gaan waarin hij als Batman te zien zal zijn. Zo wordt er gesproken over een standalone film over Batgirl. Keep you posted.

The Flash staat gepland op 1 juli 2022 en deze zomer moet er begonnen worden met filmen. De productie van de film heeft bij voorbaat al heel wat voeten in aarde. Lees hier meer.

Check ook: Catwoman door de jaren heen: van Halle Berry tot Zoë Kravitz

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Michael Keaton lijkt de nieuwe Batman te worden in The Flash
Sluiten