Noah Korevaar
Noah Korevaar Netflix 10 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

6 Underground: Netflix film van Michael Bay dropt explosieve trailer

Netflix heeft wat ons betreft nooit genoeg actiefilms, al helemaal door de filmlicenties die regelmatig verlopen. Een nieuwe Netflix Original van de grootmeester op explosie-gebied, Michael Bay, moet er voor gaan zorgen dat de streamingdienst altijd een topper klaar heeft staan. Maak kennis met 6 Underground.

6 Underground op Netflix

6 Underground is een nieuw project van niemand minder dan Michael Bay en Ryan Reynolds. Michael Bay ken je onder andere van de Transformers-films, en Ryan Reynolds schitterde de afgelopen jaren onder andere in Deadpool en Detective Pikachu. Binnenkort speelt hij tevens in een soort absurde filmversie van GTA.

Op 13 december gaan we echter eerst genieten van 6 Underground, de actiefilm die Netflix dit jaar voor de kerstvakantie klaar heeft staan. Vorig jaar was die eer aan Triple Frontier, een aardige film die echter in de tweede helft het sterke tempo liet varen.

6 Underground introduceert een nieuw soort actieheld. Zes individuen van over de hele wereld worden niet alleen uitgekozen om hun skills, maar ook vanwege hun bereidheid om hun verleden compleet achter zich te laten. Het elite-team wordt samengebracht door een door Ryan Reynolds gespeelde leider. Hun missie? De slechteriken stoppen en de wereld redden, ondanks het feit dat niemand überhaupt zal weten dat zij de klus hebben geklaard.

"6 UNDERGROUND" (2019) - Pictured: Ryan Reynolds Photo by: Christian Black/Courtesy of Netflix
Bron: Netflix (Afbeelding: Netflix)

Flinterdun

Wat we vooralsnog van het plot afweten is flinterdun, maar dat mag de pret niet drukken. Met Michael Bay aan het roer weet je dat je op hersenloze doch uiterst vermakelijke actie kunt rekenen. Ook het script zal degelijk zijn, gezien de schrijvers achter Deadpool voor dit project opnieuw samenwerkten met Reynolds.

Naast Reynolds zelf bestaat de cast verder onder andere uit Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy, Lior Raz, Payman Maadi en Dave Franco. Laat maar komen Netflix!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
6 Underground: Netflix film van Michael Bay dropt explosieve trailer
Sluiten