Mitchell Rietveld
Mitchell Rietveld Life 31 aug 2016

Mexicaanse tiener overlijdt na zuigzoen van zijn vriendin

Zuigzoenen: mooi zijn ze niet. Een prettig gevoel is het niet. En goed voor je? Blijkbaar ook niet. Oké, als tiener denk je hier wellicht nog wat anders over. Het is spannend en ergens ook wel tof. Zo’n plek in je nek is toch een teken/bewijs dat iemand je graag ‘zoent.’ En als (onzekere) tiener kun je dat cool vinden.

Daarom ben je ook tiener: je probeert ‘spannende’ dingen uit. Je probeert wellicht wat alcohol, wat drugs en zo’n onschuldige zuigzoen lijkt daar dan niks bij. Van alcohol en drugs weten we allang dat je hiermee moet uitkijken. Maar van een zuigzoen… dat nog niet.

Door een zuigzoen in zijn nek is er een bloedprop in zijn halsslagader ontstaan en die is hem fataal geworden

Want is zo’n zoen wel zo onschuldig? De 17-jarige Julio uit Mexico heeft helaas ondervonden dat een zuigzoen helemaal niet zo onschuldig is: hij heeft dit met de dood moeten bekopen. Door een zuigzoen in zijn nek, die zijn vriendin had gezet, is er een bloedprop in zijn halsslagader ontstaan en die is hem fataal geworden. Zó onschuldig kan zo’n zoen dus zijn.

Overigens is het niet de 1ste keer dat een zuigzoen ernstige gevolgen met zich mee heeft gebracht. In 2011 is een (nota bene) 44-jarige vrouw (tijdelijk) deels verlamd geraakt door hartaanval, met een zuigzoen als oorzaak.

Reageer op artikel:
Mexicaanse tiener overlijdt na zuigzoen van zijn vriendin
Sluiten