Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 27 mei 2019

Slayer stopt ermee en komt met eigen Jägermeister

Jägermeister en Slayer lanceren special edition fles van de kruidenlikeur. Dit omdat Slayer veertig jaar bestaat en ermee stopt.

Jägermeister en Slayer in één fles

Eerder lanceerde Metallica al haar eigen ‘Blackened American Whisky’, heeft de hardrockzanger Maynard James Keenan zijn eigen wijngaarden in Arizona en brachten de drie kernleden van de band Green Day – zanger Billie-Joe Armstrong, bassist Mike Dirnt en drummer Tré Cool – hun eigen koffiemerk op de markt. Kortom, drank en muziek gaan goed samen. De legendarische metalband Slayer kon niet achterblijven en is een samenwerking met Jägermeister aangegaan. Slayer stopt er na 40 jaar mee en Jägermeister was naar eigen zeggen hun levenselixer.

slayer, jagermeister, fles, 1

Na een leven in de spotlights doven de lichten voor Slayer. De 40 jaren dat ze op het podium staan en de hele wereld hebben voorzien van een flinke portie rock ’n roll zijn genoeg geweest. Op gepaste wijze nemen de heren afscheid van hun fans en het leek hun dan ook een aardig idee om dat op een bijzondere manier te doen. Geen whisky, geen bier, maar met een kruidenlikeur. De speciale fles zal eenmalig worden geproduceerd in een beperkte oplage en worden voorzien van het iconische Slayer-artwork.

Onlosmakelijk duo

Slayer nam in het verleden deel aan drie Jägermeister Music Tours, de eerste in 2003. “We hebben door de jaren heen goede tijden met Jägermeister beleefd. We zijn erg blij dat ze een limited-edition gaan maken om het einde van onze carrière te vieren”, aldus Slayer-gitarist Kerry King. “Ik voel me vereerd dat onze vrienden bij Jägermeister ons zo respecteren en ik kan niet wachten om er zelf een te bemachtigen.”

slayer, jagermeister, fles

Het collectors item is geen kleine fles. De 1,75 liter fles Jägermeister wordt geleverd in een gegraveerde doos, die kan worden gepersonaliseerd. Je bent vrij om er een tekst aan toe te voegen en de verpakking een persoonlijk tintje te geven. De release van de Jägermeister limited edition fles is tijdens de afscheidstour. Om precies te zijn: op het Download UK music festival in juni.

Collectors item van 100 Engelse ponden

De Slayer Jäger kost omgerekend 113 euro. De uitgave is enkel te bestellen via de Jäger webwinkel in het Verenigd Koninkrijk, maar er zijn vast wel manieren om hem toch te bemachtigen. Mocht de kruidenlikeur niet echt jouw ding zijn, check dan Bob Dylan’s nieuwste bevlieging. Ook hij zit tegenwoordig in de drank en heeft een bijzonder aangename whisky geproduceerd.

Alles wat de moderne en stijlvolle man moet weten

Inspiratie, de laatste trends, entertainment, stijl en meer. Iedere dag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Slayer stopt ermee en komt met eigen Jägermeister
Sluiten