Met de nieuwe serie smartphones van Xiaomi maak je waanzinnige foto’s!

Voor wie wél een geavanceerde smart​phone wil, maar niet al te gek veel wil betalen, is er nu goed nieuws! Xiaomi, het steeds populairder wordende merk, heeft een nieuwe serie gelanceerd. Het gaat om drie high-performance smartphones die je uitstekend kunt gebruiken voor werk, gamen, fotograferen en voor gewone dagelijkse dingen.

Eerste winkel van Xiaomi

Xiaomi is aan een opmars bezig in ons land. Er is inmiddels een uitgebreide fanbase van dit merk. Niet voor niets is in Nederland de eerste Mi store geopend van de Benelux, namelijk in Rotterdam. Een fysieke winkel waar nu dus ook de nieuwe serie smartphones te verkrijgen is. Die nieuwe serie bestaat uit de Mi 10T Pro, Mi 10T en Mi 10T Lite. Al deze smartphones hebben een indrukwekkende camera waarmee je vette foto’s en video’s kunt maken.

Sterrenhemel

Zo kan zelfs jij zomaar een kunstfotograaf worden dankzij de technologie met zes op zichzelf staande long exposuremodi van Xiaomi. Met de functie moving crowd wordt gefocust op een stilstaand object terwijl de bewegende omgeving wordt vervaagd. Dat geeft een erg gaaf effect! En wat te denken van de tot star trails-functie. Daarmee creëer je heel eenvoudig een sprankelend sterrenhemeleffect.

Erg leuk is ook de modus photo clones. Daarmee leg je jezelf vier keer vast in één enkele foto. Maak bijvoorbeeld een foto waarop jij gezellig met vier clones van jou zit te dineren. De timed burst-functie biedt eindeloze mogelijkheden voor fun. Deze stelt gebruikers in staat om foto’s te maken met een tijdsinterval die ook is te converteren in video. Verder helpen drie nieuwe fotofilters – cyberpunk, gold vibes en black ice – om de gewenste sfeer tot leven te brengen.

Verrassing!

De Mi 10T Pro en Mi 10T van Xiaomi verleggen de grenzen zelfs nog verder, en bieden ook aantrekkelijke nieuwe videofuncties. Zo kun je met dual video tegelijkertijd opnemen via de camera aan de voor- en achterkant van de smart​phone. Ideaal voor het vastleggen van reacties op verrassingen. Daarnaast laat de time-lapse selfie videogebruikers een fast-forwardeffect creëren voor aantrekkelijkere vlogs.

Wie er snel bij wil zijn of meer informatie wil hebben, kan op de website kijken. Daar zijn de data te vinden voor een pre-order, aantrekkelijke aanbiedingen en natuurlijk meer informatie. Wat wij wel al kunnen melden is dat het vlaggenschip van de nieuwe serie van Xiaomi, de Mi 10T Pro, voor zijn klasse ongeëvenaarde specs heeft. Voor alle smartphones uit de serie geldt dat ze een lange batterijduur hebben dankzij  de batterij van 5,000mAh.

Smartwatch van Xiaomi

Naast de Mi 10T serie lanceert Xiaomi ook de Mi Watch, dit is Xiaomi’s allereerste smartwatchmodel voor de internationale markt. Als gloednieuwe toevoeging aan Xiaomi’s portfolio van wearables, is de Mi Watch gemaakt om actieve levensstijlen op allerlei manieren mogelijk te maken. Met een helder 1.39’’-AMOLED-panel en een speciale sportbutton aan de zijkant, biedt de Mi Watch gebruikers directe toegang tot wel 117 oefeningenmodi.

Om een volledig overzicht van iemands gezondheid te krijgen, beschikt de smartwatch van Xiaomi over zes verschillende sensoren en gps voor de belangrijkste gezondheidsstatistieken en omgevingsdata, zoals hartslag, zuurstofgehalte in het bloed en luchtdruk. De smartwatch is superlicht en gaat lang mee – perfect voor continu dagelijks gebruik. Na slechts twee uur opladen biedt het een batterijduur van maar liefst zestien dagen.

Als je de pre-order voor de Mi10T via de officiële Mi Store op de Korte Lijnbaan11 in Rotterdam plaatst, dan krijg je er een Air Purifier 3H of Mi True Wireless Earphones bij (let op: deze actie geldt tot 14-10-2020). De Mi 10 T komt uit in het weekend, alle orders die voor het weekend worden geplaatst zullen een levertijd van een week hebben.

De nieuwe Mi 10 T is ook op pre-order verkrijgbaar via de online store  https://www.mistorebenelux.com/

In samenwerking met Xiaomi

Reageer op artikel:
Met de nieuwe serie smartphones van Xiaomi maak je waanzinnige foto’s!
Sluiten