Alrik de Jong
Alrik de Jong Sport 26 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Messi wil nu écht weg: 11 hilarische ‘Messi Memes’ op Twitter

Om de zoveel jaar zegt Lionel Messi dat hij bij een andere club wil voetballen, om vervolgens met een opgeschaald salaris toch te blijven. Maar dit jaar is het anders. ‘s Werelds beste voetballer wil nu écht weg bij FC Barcelona, de club die hem alles bracht en vice versa. En dat zorgt voor hilarische ‘Messi Memes’ op Twitter.

Sinds zijn aanstelling als trainer van FC Barcelona liet Ronald Koeman doorschemeren schoon schip te willen maken binnen de selectie. Zo zou hij Luis Suárez via de telefoon hebben laten weten dat hij niet in zijn Koemans plannen voorkomt.

Lionel Messi wil weg bij FC Barcelona

De Nederlandse trainer belde ook Lionel Messi. Niet omdat hij de Argentijn niet meer nodig heeft, maar om hem te melden dat er het komende seizoen geen privileges gelden. Dit was volgens Voetbal International de druppel, waarna ‘La Pulga’ zijn vertrekwens officieel indiende.

De reacties onder fans van FC Barcelona-fans zijn niet mals. Een grote groep ging zelfs de straat op om te protesteren tegen het vertrek van Lionel Messi. Maar het tij lijkt nauwelijks nog te keren. Op dit moment buigen advocaten zich over de mogelijkheid tot een transfer.

Hilarische ‘Messi Memes’ op Twitter

Het vertrek van Lionel Messi bij FC Barcelona levert hoe dan ook de meest sensationele transfer van de eeuw op. Waar gaat ‘s werelds beste voetballer naartoe? Iedereen wil hem er natuurlijk wel bij. Een overzicht van de memes op Twitter, het sociale medium dat tijdens dit soort tumult nog altijd een prettige plek is.

#1 Robben en Messi op de flanken bij FC Groningen?

#2 Of naast Gyrano Kerk bij FC Utrecht?

#3 Het Arsenal-shirt staat hem prima

#4 Eerlijk is eerlijk: dat van KV Kortrijk ook

#5 Wordt het Manchester United?

#6 Of Manchester City?

#7 Move over Max, hier is Messi

#8 Op naar de Eredivisie

#9 Grote clubs staan met hangende pootjes in de rij

#10 Welk shirt past het best?

#11 Messi met Inter tegen het Juventus van Ronaldo, dat zou wat zijn

Voordat de stroom aan ‘Messi Memes’ op gang kwam, was het vertrek van Ronald Koeman naar FC Barcelona voer voor Twitter-gebruikers. Bekijk hier de inhakers op de trein die voor de zoveelste keer maar één keer voorbij kwam.

🍑 Check ook: Maak kennis met Georgina Rodriguez, de vrouw achter Cristiano Ronaldo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Messi wil nu écht weg: 11 hilarische ‘Messi Memes’ op Twitter
Sluiten