Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 22 maart 2018

Editors’ Picks: 7 stijlvolle fashion items met korting (week 12)

Het is weer tijd voor de online sale curator. Want probeer maar eens de juiste kleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Wehkamp uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets met tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top 7 van week 12.

Merkkleding met korting de Bijenkorf

Bijenkorf heeft een outlet website, waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Sweater van Denham

sale, korting, bijenkorf, wehkamp, g-star, merkkleding

Denham ken je waarschijnlijk vooral van de kwalitatief goede en stijlvolle jeans. Maar het Amsterdams heeft ook andere coole kleding, zoals deze scissor sweater met logoprint. Bij Bijenkorf afgeprijsd van 99 naar 69 euro.

Overhemd van G-Star

sale, korting, bijenkorf, wehkamp, g-star, merkkleding

Nog een Nederlands merk: G-Star. Vooral in de beginjaren waren we fan van hun merkkleding, later werden de logo’s ons wat te groot. Kwestie van smaak. Tegenwoordig is de kleding van G-Star weer wat ‘rustiger’. Dit classy navy shirt is daar een mooi voorbeeld van. Ook afgeprijsd van 99 naar 69 euro.

Parka van Ted Baker

sale, korting, bijenkorf, wehkamp, g-star, merkkleding (3)

Dan Ted Baker, een merk dat steeds populairder wordt. Niet voor niets zag het Britse bedrijf de omzet afgelopen jaar met 11,4 procent toenemen. Deze parka vinden we behoorlijk stijlvol. Bij Bijenkorf krijg je 25 procent korting. Je betaalt nu 262 euro voor de jas.

Sale bij de Wehkamp

Net als Bijenkorf strooit ook Wehkamp iedere dag met korting op merkkleding. We pikken hier de stijlvolle en beschikbare koopjes in de online sale ertussenuit.

Onitsuka Tiger GSM sneakers van Asics

sale, korting, bijenkorf, wehkamp, g-star, merkkleding (4)

De naam van deze sneakers doet vermoeden dat je ermee kunt bellen, maar dat is helaas niet zo. De Onitsuka Tiger GSM sneakers van Asics zijn geïnspireerd op tennisschoenen uit de jaren 80. Coole stappertjes. Bij Wehkamp ook nog eens afgeprijsd van 90 naar 54 euro.

Zwembroek van O’Neill

sale, korting, bijenkorf, wehkamp, g-star, merkkleding

Terug van weggeweest: de surfshort. Bij Wehkamp zijn er meerdere in de aanbieding. Deze van O’Neill, afgeprijsd naar 44 euro, is onze favoriet.

T-shirt van Mango

sale, korting, bijenkorf, wehkamp, g-star, merkkleding

Dat Mango tegenwoordig ook een mannenlijn heeft, is een goede zaak. Dit T-shirt is gewoon cool voor erbij. Lichtelijk oversized maatje, helemaal prima. Vooral als je de prijs ziet. Nu 9 euro bij Wehkamp.

Bekijk hier de top 7 van week 11.

Online sale tip van de week: rugtas van Fjällräven

sale, korting, bijenkorf, wehkamp, g-star, merkkleding (7)

De Greenland van Fjällräven is een eenvoudige, stevige en comfortabele rugzak voor dagelijks gebruik in tijdloze Fjällräven-stijl. Het model is geïnspireerd op een idee van trouwe gebruikers van Fjällräven, die van zijn versleten Greenland jack een tas maakte die hij op zijn stepslee kon gebruiken. Niet vaak in de aanbieding deze tas, maar nu wel bij Bever. Afgeprijsd van 134 naar 85 euro.

Reageer op artikel:
Editors’ Picks: 7 stijlvolle fashion items met korting (week 12)
Sluiten