Hij is er! De eerste trailer van de veelbelovende Men in Black spin-off

We kunnen het bijna niet geloven, maar het het is alweer meer dan twintig jaar geleden dat de eerste Men in Black film in de bioscoop verscheen. In 2002 en 2012 kregen we een tweede en derde deel, maar daarna bleef het stil. Gelukkig gaat die stilte in 2019 verbroken worden, want volgend jaar krijgen we een nieuwe film over de speciale eenheid die zich bezighoudt met buitenaards bezoek. Ditmaal zonder Will Smith en Tommy Lee Jones, maar met Chris Hemsworth en Tessa Thompson.

Het is niet voor het eerst dat deze twee namen naast elkaar staan op een filmposter. in 2017 waren ze namelijk al samen te zien in superheldenfilm Thor: Ragnarok. Hij als de dondergod en zij als Valkyrie. Twee jaar later zijn ze dus weer gezamenlijk te zien. Ditmaal niet als figuren uit de Noorse mythologie, maar als geheime agenten.

Nieuwe gezichten

Het nieuwe duo is niet het enige verschil met de originele trilogie. Zoals de naam Men in Black International al doet vermoeden, laten we Amerika achter ons. Agent H (Chris Hemsworth) en Agent M (Tessa Thompson) hebben hun thuisbasis namelijk niet in New York, maar in London. Blijkbaar hebben ze ook binnen het Verenigd Koninkrijk last van buitenaards gespuis.

Engeland niet je ding? Maak je geen zorgen! Dit is Men in Black International dus we gaan de grens over. Zo zien we in de trailer ook Parijs, een woestijn en een tropische eiland voorbij komen. Verder zien we vooral veel aliens, actie en een hele berg humor. Precies wat we inmiddels gewend zijn van de Men in Black films, maar dan met nieuwe gezichten.

MEN IN BLACK: INTERNATIONAL – Official Trailer

The universe is expanding. ?️ Watch the trailer for #MIBInternational, in theaters summer. https://www.meninblack.com/ Follow Us on Social: https://www.facebook.com/meninblack http://www.instagram.com/meninblack http://www.twitter.com/meninblack Subscribe to Sony Pictures for exclusive content: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe The Men in Black have always protected the Earth from the scum of the universe.

Naast Chris Hemsworth en Tessa Thompson zien we namelijk nog een bekende acteur, namelijk Liam Neeson. De man met een gigantisch CV speelt ditmaal de grote baas van de Britse afdeling van MIB. Zijn er verder dan helemaal geen bekende gezichten uit de voorgaande delen? Ja! toch wel, want Emma Thompson keert terug als Agent O.

Men in Black International in de bioscoop

Dit kleurrijke gezelschap wordt begeleid door Gary Gray. Deze regisseur heeft vooral videoclips op zijn naam staan, maar ook een aantal grote film. Zo regisseerde hij Straight Outta Compton, The Italian Job en Fast & Furious 8. Of hij ook wat leuks heeft weten te maken van Men in Black International gaan we zien op 14 juni 2019, want vanaf dan draait de film in de bioscoop.

Polygon

Reageer op artikel:
Hij is er! De eerste trailer van de veelbelovende Men in Black spin-off
Sluiten