Redactie
Redactie Media 8 jan 2019

Er bestaat een kans dat Meghan Markle (kort) terugkeert in ‘Suits’

Kleine disclaimer: de bericht komt van Daily Mail, een krant die niet per se bekend staat om het betrouwbare karakter. Toch is dit wel aardig om te melden. Zo lijkt er volgens de krant een kans te bestaan dat de Britse royal Meghan Markle kort te zien is als Rachel Zane in een nieuw seizoen van Suits.

Volgens de geruchten biedt NBC miljoenen om de voormalige actrice voor een cameo terug te laten komen. Al die dollars verdwijnen niet in de zakken van Markle zelf, maar worden gedoneerd aan een goed doel dat de Hertogin van Sussex zelf heeft uitgekozen.

Meghan Markle als zichzelf in nieuw seizoen Suits

Volgens de bron van Daily Mail kan de opname binnen een dag gebeuren en kan het verhaal overeenkomen met haar huidige leven, als in ‘een gelukkig leven met Mike (haar man in de serie) in Engeland, terwijl ze zwanger is”.

Dit alles klinkt niet als iets wat de royal op dit moment zou doen, maar met een donatie van twee tot zes miljoen dollar aan een goed doel, lijkt het ook niet compleet onmogelijk. Nu we toch aan het fantaseren zijn: het zou toch mooi zijn als Prince Harry ook een rolletje zou krijgen in Suits. Ouderwets een jointje roken met Harvey, bijvoorbeeld.

Leuk hoor, dit alles, maar veel spannender is natuurlijk het artikel: ‘De knapste vrouwen uit Suits’. Ook interessant: ‘Leer onderhandelen als Harvey Specter’. In dit artikel staan oprecht handige tips. Ondanks het fictieve karakter, zijn de onderhandeltechieken wel toepasbaar in het echte leven.

Reageer op artikel:
Er bestaat een kans dat Meghan Markle (kort) terugkeert in ‘Suits’
Sluiten