Meghan Markle moest niet alleen ‘Suits’, maar ook Monopoly opgeven voor haar huwelijk

Het is inmiddels alweer anderhalve maand geleden dat Meghan Markle en Prins Harry elkaar het ja-woord gaven. Voor de rossige prins gaat er niet zo veel veranderen, maar de beeldschone Meghan gaat toch een behoorlijk ander leven tegemoet. Een leven zonder de serie Suits en zelfs zonder het bordspel Monopoly.

Ja, je leest het goed. Meghan Markle, die we natuurlijk allemaal kennen als Rachel Zane uit Suits, mag het welbekende bordspel Monopoly niet meer spelen. Althans, niet met haar familie in Buckingham Palace. Net als bij iedere doodnormale familie heeft dit spel namelijk ook in het Britse Koningshuis voor de nodige ruzies gezorgd. Daarom is Monopoly verbannen uit Buckingham Palace.

Een verbod op Monopoly

Waarschijnlijk heeft Queen Elizabeth ooit een keer het hele bord door de kamer gesmeten toen ze op het Britse equivalent van de Kalverstraat kwam, met hotel. Het kan ook een ander lid van de familie zijn geweest, maar het was Prins Andrew die in 2008 een einde maakte aan deze bron van vele familieruzies. Hij deed dit omdat de leden van de Koninklijke familie vaak net even iets te competitief werden.

Een bericht gedeeld door Meghan Markle (@meghan_markle) op

Nooit meer Meghan Markle in een zomerjurkje

Dat is overigens niet het enigste waar Meghan Markle afscheid van moeten nemen. Zo mag ze natuurlijk ook niet meer in Suits spelen, maar er is nog meer. Haar jurken moeten voortaan over de knie vallen, ze moet altijd kousen dragen en ze mag geen zichtbare decolleté meer hebben. We zullen Meghan Markle dus nooit meer zien in een laag uitgesneden kort zomerjurkje. En dat is natuurlijk eeuwig zonde.

Reageer op artikel:
Meghan Markle moest niet alleen ‘Suits’, maar ook Monopoly opgeven voor haar huwelijk
Sluiten