Redactie
Redactie Human Interest 6 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

‘s Werelds meest sexy vrouw Olivia Culpo deelt SI-voorproefje

‘s Werelds meest sexy vrouw Olivia Culpo heeft een voorproefje gedeeld van haar nieuwe bikini-shoot op Bali voor de Sports Illustrated Swimsuit Edition 2020.

Nog niet zo lang geleden werd Olivia Culpo door het Amerikaanse tijdschrift Maxim uitgeroepen tot ‘s werelds meest sexy vrouw. En als VAR zijnde smaakpolitie zouden we niet ingrijpen. We hebben het camerabewijs. In 2012 werd ze al eens uitgeroepen tot Miss Universe en ja, met zo’n CV is het logisch dat merken en tijdschriften als Sports Illustrated op je afkomen als bijen op honing.

Olivia Culpo deelt bikini-shoot Sports Illustrated

Olivia Culpo is overigens al wat langer een van de gezichten van de Sports Illustrated Swimsuit Edition. De nieuwe editie komt nog lang niet uit, maar de bikini-shoots zijn al in volle gang. Gelukkig is er tegenwoordig Instagram, waarop het model in kwestie een uitgebreid voorproefje deelde. “So grateful for another year with my Sports illustrated Swimsuit family. Thank you so much for the opportunity. I always become so overwhelmed with gratitude when I think about how I always dreamed of shooting this! Thank you so much“, schreef ze bij de onderstaande foto’s en video’s in bikini. Vergeet niet te swipen naar rechts.

‘s Werelds meest sexy vrouw in beeld

‘s Werelds meest sexy vrouw Olivia Culpo is natuurlijk veel meer dan alleen die dame in bikini. Tot voor kort ging ze met American football-speler en tweevoudig Super Bowl-winnaar Danny Amendola, maar inmiddels is ze weer vrijgezel. Blijft een prettig gegeven. Maak hieronder kennis met de voormalige Miss Universe en en meest sexy vrouw van 2019, die naast haar modellenbestaan ook actrice is.

? Check ook: Oneindig veel foto’s: Doutzen Kroes onthult nieuwe lingerie-collectie Hunkemöller

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘s Werelds meest sexy vrouw Olivia Culpo deelt SI-voorproefje
Sluiten