Je kunt meespelen in de nieuwe maffiafilm van Tom Hardy

Volgende maand beginnen de opnames van Fonzo. De nieuwe maffiafilm over het leven van de grootste gangster aller tijden: Al Capone. Deze prachtige rol is weggelegd voor Tom Hardy, maar ook jij kan meespelen in deze biografische film. Ze zoeken namelijk nog behoorlijk wat mensen voor verschillende kleine rollen en iedereen mag zich opgeven.

Je hoeft geen ervaring te hebben. Zolang je voldoet aan het plaatje maak je kans om naast Tom Hardy te spelen. Het castingbureau gaat namelijk vooral kijken naar je uiterlijk. De acteur moeten passen binnen het jaren ‘40 maffia plaatje. Je mag dus geen piercings, een beugel, onnatuurlijke haarkleur hebben. Ook moderne tatoeages kunnen een probleem zijn.

Tom Hardy kruipt voor nieuwe rol in de huid van ‘s werelds bekendste maffioso

Knokploeg

Voldoe je aan deze eisen? Dan kun jij je opgeven voor verschillende rollen. Zo zoeken ze nog mensen die familieleden van Al Capone willen spelen of mannen die het wel zien zitten om te fungeren als lid van Al Capone’s knokploeg. Ze zoeken hiervoor mannen met een Siciliaans, Amerikaans of Italiaans uiterlijk. Heb je een Cubaans/Spaans uiterlijk? Dan kun je aan de slag als terreinknecht.

Verder zoeken ze ook nog vrouwen die bediende willen spelen en kinderen die zich gaan voordoen als het kroost van de maffiabaas. Dus mocht je vrienden of familieleden hebben die hier geschikt voor zijn, dan kunnen ook zij zich opgeven.

Meespelen in Fonzo

Denk je dat jij het in je hebt om zij aan zij te spelen met Tom Hardy en voldoe je aan alle eisen? Dan kun je een mail sturen naar [email protected] met daarin je volledige naam, telefoonnummer, maten, welke rol je wilt, of je tatoeages hebt en natuurlijk een foto. Zorg ervoor dat het een foto is die goed belicht is en waar alleen jij op staat. Wie weet ben jij dan straks te zien op het witte doek.

Meer informatie over de rollen vind je hier.

Reageer op artikel:
Je kunt meespelen in de nieuwe maffiafilm van Tom Hardy
Sluiten