Met deze 9 tips geef jij vanaf nu al je bedpartners een meervoudig orgasme

Als het op de daad aankomt, zijn er grote verschillen tussen mannen en vrouwen. Je doet het samen, maar er gelden wel verschillende regels. Zo houdt het voor veel mannen bij één hoogtepunt wel op. Dat geldt niet voor (de meeste) vrouwen. Zij zijn namelijk in staat tot een meervoudig orgasme. Je moet alleen wel weten hoe je dat klaarspeelt. Om je daarbij te helpen, hebben we negen belangrijk tips op een rij gezet. Lees ze, leer ervan, gebruik ze en word de koning van de slaapkamer.

Let op haar ademhaling en andere signalen

Bij mannen luistert het allemaal niet zo nauw. Een flinke dosis enthousiaste stimulatie is genoeg om ons tot een hoogtepunt te leiden. Bij vrouwen ligt dat anders. De sleutel tot succes is meebewegen met haar ritme. Je moet aanvoelen hoe ver ze is je tempo daarop aanpassen. Als je te langzaam gaat, raak je het momentum kwijt. Maar je wilt ook niet te snel gaan.

Let daarom goed op veranderingen in haar ademhaling. Wordt de ademhaling sneller en korter? Dan is dit hét moment om de intensiteit te verhogen en te kijken hoe ze reageert. Let daarbij ook op andere signalen zoals het aanspannen van spieren. Je moet haar lichaam leren kennen en vooral haar signalen kunnen lezen. Dit kost tijd, maar is wel een gegarandeerde manier om haar tot een aaneenschakeling van hoogtepunten te laten komen.

Gebruik hulpmiddelen om een meervoudig orgasme te bereiken

Speeltjes meenemen in de slaapkamer is voor veel mannen nog steed een no-go. Het voelt als een tekortkoming. Dat je zelf niet goed genoeg bent. Die gedachte moet je heel snel uit je hoofd zetten. Je moet het juist zien als toevoeging en niet als een vervanging. Hoe goed je ook je best doet, zo intens trillen als een vibrator gaat je niet lukken. Daarom is het echt geen schande om deze samen te gebruiken.

Je voegt iets extra’s toe waar de meeste vrouwen heel gevoelig voor zijn. Dit maakt het niet alleen leuker voor de dame die naast je ligt, maar ook een stuk gemakkelijk voor jou. Je kunt haar zo nog meer aandacht geven, zonder zelf handen en voeten te kort te komen. Het gebruik van speeltjes helpt je daarnaast ook om het spannend te houden. Er is namelijk altijd wel iets dat jullie nog niet geprobeerd hebben.

Weet waar je de aandacht moet leggen

Klaarkomen door middel van alleen penetratie is niet voor alle vrouwen weggelegd. Bij de meesten zul je toch echt je handje moeten laten wapperen of gebruik moeten maken van standjes waarbij de clitoris extra gestimuleerd wordt. Zeker als je op zoek gaat naar een meervoudig orgasme, moet je gewoon weten waar je moet zijn.

Ook dit is weer voor iedere vrouw anders. De clitoris is natuurlijk een welbekend gevoelig plekje, maar ook het gebied tussen de vagina en anus is gevoelig. Gebruik daarom je handen en je mond zo veel mogelijk en let goed op haar reactie. Wees daarnaast ook niet bang om te vragen wat ze lekker vindt. Deze kennis heb je nodig om haar keer op keer op keer tot de climax te brengen.

Gebruik glijmiddel

Droogte is niet alleen de grootste vijand van boeren, ook in je zoektocht naar een meervoudig orgasme is bevochtiging van levensbelang. Bij droogte krijg je meer wrijving en dat schuurt. Hierdoor dondert het net bereikte hoogtepunt al snel in elkaar. Dat wil je voorkomen en daarom moet je altijd glijmiddel in je nachtkastje hebben liggen. Het is niet duur, dus wees niet zuinig. Vocht is je vriend.

Gebruik je mond… overal

Overal in ons lichaam zitten zenuwen en die moeten geprikkeld worden. Dat kan door te strelen, maar je machtigste wapens zijn je tong en lippen. Laat daarom geen kans onbenut om ze te gebruiken. Dit is weer een extra stimulans die helpt om het hoogtepunt zo lang mogelijk aan te houden. Let er alleen wel op dat niet alle vrouwen er van gediend zijn om constant afgelikt te worden.

Voorspel, voorspel en voorspel

Voor ons mannen is voorspel een middel om bij het ‘main event’ te komen. Ook dit is weer iets dat niet voor vrouwen geldt. De juiste opbouw is belangrijk om een meervoudig orgasme te bereiken. Dit is dus meer dan alleen vijf minuten je handen te laten wapperen. Om haar optimaal voor te bereiden op wat komen gaat, moet je de tijd nemen en al haar zintuigen op scherp stellen. Gebruik voorspel om haar gek te maken en te hunkeren naar het hoofdgerecht van de avond.

Perfectioneer je orale skills

De gemakkelijkste manier om een vrouw het licht te laten zien, is door middel van beffen. Althans, als je weet wat je doet. Je bent niet Lassie en moet dus leren hoe je haar helemaal gek kunt maken met je mond. Wij hebben aan aantal vrouwen gevraagd wat zij het lekkerste vinden en dat lees je hier. Gebruik deze kennis en durf te vragen wat je bedpartner prettig vindt. Op deze manier heb je nog een wapen in de strijd om het bereiken van een meervoudig orgasme.

Geef de teugels uit handen

Als man wordt er vaak van je verwacht dat jij het voortouw neemt. Geen probleem, maar vergeet niet zo nu en dan de rollen om te wisselen. Laat haar het initiatief nemen. Zo heb jij even wat tijd om bij te komen en geef je haar de kans om te doen wat ze lekker vindt. Let daarom goed op, want hier kan je veel van leven. Kijk welke beweging ze maakt en of ze zichzelf op een bepaalde plek betast. Deze kun jij vervolgens gebruiken wanneer het weer jouw beurt is.

De juiste opbouw en tempowisselingen

Als je haar tot een meervoudig orgasme wilt leiden, moet je daar de tijd voor nemen. Denk dus niet dat je het in de tien minuten voordat je gaat slapen voor elkaar kunt krijgen. Zoals we al zeiden is voorspel belangrijk, maar je moet ook niet vergeten om tijdens de daad te wisselen van tempo. Zo houd je het niet alleen langer vol, maar geef je haar ook de kans om bij te komen en zich voor te bereiden op het volgende orgasme. Maak er dus een avondvullende programma van vol hoogtepunten.

Men's Health

Reageer op artikel:
Met deze 9 tips geef jij vanaf nu al je bedpartners een meervoudig orgasme
Sluiten