Jan
Jan Stuff 4 feb 2019

Device deal: volwaardige drie-in-één laptop van Medion voor 299 euro

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de nieuwe MEDION Akoya P2213T gevonden bij Medion . Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

De perfecte reisgenoot: Medion Akoya P2213T

Natuurlijk neem je niet altijd je nieuwste laptop zoals de Huawei’s MateBook 13 of Macbook mee op reis. Zulke laptops zijn bijzonder geliefd bij het dievengilde en ook als die niet wordt gestolen is een ongelukje zo gebeurd. Toch kan het handig zijn om ook onderweg te kunnen werken, zeker als je vaak met de trein reist. Het antwoord krijg je van ons: De Medion Akoya P2213T. Een alleraardigste laptop met goede specificaties tegen een onwezenlijk lage vriendenprijs van nog geen 300 euro. Daar hoef je dus niet lang over na te denken.

Laptop, tableet en presentatie tool

De Medion Akoya P2213T is een drie-in-één laptop. Je kan het ding dus in een handomdraai omtoveren in een super functionele tablet of in een presentatie-modus gebruiken. De laptop is een alleskunner en start dankzij het 64GB flashgeheugen in een ongekend snelle tijd op. Dankzij de Intel Cleron-processor ben je in staat om de meeste programma’s soepel te laten draaien. De 1.83 Ghz processor levert voldoende kracht en mocht dat niet genoeg zijn dan is er nog de turbosnelheid van 2.25 Ghz. Met andere woorden, je komt voor de meeste gangbare toepassingen geen kracht tekort.

Windows Home 10 draait zeer soepel

De Medion Akoya P2213T is voorzien van Windows Home 10. Zo werk je ook in de tablet-modus met de vertrouwde interface van Windows. Het beeldscherm van 11.6 inch laat je geniet van een full HD-resolutie (1920 x 1080 pixels) en is voorzien van AHVA-technologie zodat je vanuit elke positie van een perfecte weergave geniet. Mocht het flash geheugen van 64 GB niet voldoende zijn dan is dit via een micro-SD kaart eenvoudig uit te breiden tot 128 GB. Voor de vriendenprijs van 299 euro heb je dus al een volwaardige, multifunctionele laptop. Je vindt hem hier op de website van Medion.

Medion

Reageer op artikel:
Device deal: volwaardige drie-in-één laptop van Medion voor 299 euro
Sluiten