Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 10 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Editor’s pick: 49 inch Samsung 4K smart TV met lekkere korting

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we Samsung 4K smart tv gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt deal: Samsung 4K smart TV

Ben je toevallig nog op zoek naar een nieuwe smart TV om nog beter te kunnen genieten van je favoriete tv programma’s, series en films? Wij hebben namelijk een puntgave Samsung 4K smart TV voor je gespot waar jij ook nog lekkere korting op krijgt.

Samsung 4K smart tv met korting bij Mediamarkt
Bron: Mediamarkt

UHD 4k op een groot scherm

De SAMSUNG UE49RU8000, om het beestje bij zijn naam te noemen, tovert jouw woonkamer om tot een ware thuisbioscoop. Dankzij zijn slanke en strakke design past hij perfect in iedere woonkamer en met zijn 49 inch grote scherm en UHD 4K ondersteuning knalt hij regelrecht levensechte beelden je woonkamer in. Om ervoor te zorgen dat jij optimaal van jouw film of serie kunt genieten, beschikt de smart TV over Supreme UHD Dimming en Dynamic Crystal Color. Deze elementen zorgen voor een indrukwekkend contrast en kleuren die haast van de TV af spatten.

Ideaal voor gamers en Netflix-addicts

Speel je graag een potje FIFA 20 of Call Of Duty op jouw favoriete console? Ook dan laat deze Samsung 4K smart TV je niet in de steek. Dankzij zijn Game Mode en FreeSync heeft deze tv een zeer lage input lag en kijk je naar vloeiende beelden. Zo ben je jouw tegenstander altijd te slim af.

Ook aan Netflix-liefhebbers is gedacht. Op de afstandsbieding zit een handige Netflix-knop zodat jij met één druk op de knop naar je favoriete serie kan kijken.

Samsung 4K smart tv met korting bij Mediamarkt
Bron: Mediamarkt

Lekkere korting

Om het leuk te houden, krijg je van de Mediamarkt korting op deze Samsung 4K smart tv. Je betaalt nu nog 709 euro voor deze slimme televisie. Lijkt je dat wat, dan kun je hem tot 13 oktober op de kop tikken. Meer informatie over de smart tv, vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Editor’s pick: 49 inch Samsung 4K smart TV met lekkere korting
Sluiten