De ideale betaalbare bluetooth speaker voor een dagje strand, park of festival

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een compacte en sterke bluetooth speaker gevonden, de JAM AUDIO Hang Tight bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: JAM Audio Hang Tight

Mocht je in de zomer vaak op het strand te vinden en wil je tijdens deze relaxte dagen genieten van een jouw favoriete deuntjes zonder je zorgen te maken dat je bluetooht box kapot gaat? Dan hebben we een toffe speaker voor je gevonden. De JAM AUDIO Hang Tight is jouw ideale zomerpartner.

JAM Audio Hang Tight speaker

Een handige reisgenoot

De JAM Audio Hang Tight neem je met een gerust hart overal mee naar toe. Of je nu naar het park gaat, een dagje strand pakt of een middagje aan het zwembad ligt. Het maakt allemaal niet uit aangezien de compacte box nergens bang voor is. De Hang Tight is stof- en spatwaterbestendig en kan wel tegen een stootje.

Naast zijn stevige behuizing heeft de speaker nog een leuk extraatje. Je raakt namelijk nooit meer die vervelende oplaadkabel kwijt dankzij de ingebouwde oplaadkabel. Weer een kabel minder!

Een compact design en een sterke accu

Om het feest compleet te maken stop je de klein maar krachtige speaker gemakkelijk in je broekzak of tas en gaat hij onwijs lang mee. De accu van de deze muziekkoning gaat namelijk maar liefst 12 uur mee. Je kan de hele dag genieten van jouw favoriete muziek.

JAM Audio Hang Tight speaker

Een handige bluetooh box voor een scherpe prijs

Een aanslag op je portemonnee is deze jongen zeker niet. De Mediamarkt geeft je deze week een klein maar fijne korting waardoor deze jongen je nog maar 33,- eurootjes kost! Een stijlvolle en handige speaker voor een kleine prijs. Interesse? Meer informatie vind je hier

Reageer op artikel:
De ideale betaalbare bluetooth speaker voor een dagje strand, park of festival
Sluiten