Mediamarkt device deal: een Samsung soundbar voor een scherpe prijs

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een betaalbare soundbar van Samsung gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: Samsung soundbar HW-550

Ondanks het mooie weer komen er nog genoeg toffe tv momenten aan! De Eredivisie en de Champions League lopen op zijn einde, aankomende zomer begint de Tour de France en gaan de Oranje leeuwinnen een gooi doen naar het wereldkampioenschap! Dat wil je natuurlijk niet missen en beleven alsof je er zelf bij bent. Dat kan met deze hele toffe soundbar van Samsung, kraakhelder geluid gegarandeerd.

Samsung soundbar -HW-N550

Kraakhelder geluid

Kijk je graag sport of bingewatch je liever een serie op Netflix, dan is deze Samsung set een ideale aanwinst! De Samsung set bestaat uit een stijlvolle soundbar en een draadloze subwoofer. Bij elkaar hebben de krachtpatsers een totaal vermogen van 340 watt! Dat vermogen wordt door middel van zes geïntegreerde speakers je woonkamer in geknald!

Mocht het geluid van de soundbar en de subwoofer jou niet genoeg zijn. Dan kun je de set uitbreiden naar volledige surround sound ervaring met een externe speakerset van Samsung! Dit maakt de soundbar helemaal future-proof!

Muziek streamen als een baas

Mocht je met dit lekkere weer geen zin hebben in een film? Dan kun je ook uiterst gemakkelijk jouw favoriete muziek streamen via de HW-550 Samsung soundbar. Je verbindt je telefoon gemakkelijk door middel van bluetooth, het enige wat jij hoeft te doen is op ‘play’ te drukken!

Een toffe set voor een puike prijs

Veel geluid voor weinig geld! Dat bevestigt Samsung nog maar eens! Je krijgt van de Mediamarkt een kleine korting waardoor je nu maar 222,- eurootjes neertelt voor de Samsung soundbar! Bestellen? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Mediamarkt device deal: een Samsung soundbar voor een scherpe prijs
Sluiten