Stuff 4 mrt 2019 Marlon Labrie

Mediamarkt device deal: de Lenovo Tab E8 voor een scherpe prijs

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een Lenovo Tab E8 gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: Lenovo Tab E8

Een tablet, wie heeft er geen? De handige apparaten zijn bijna onmisbaar geworden alleen zijn die krengen soms onwijs duur. Een iPad of een Samsung Tab is gewoon best aan de prijs. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook goedkopere en goede oplossingen! Zoals deze Lenovo Tab E8, een compacte tablet die een hele goede prijs kwaliteit verhouding heeft!

Lenovo Tab E8

Compact, snel en veel geheugen

De compacte Lenovo tab heeft een schermgrootte van 8 inch en heeft een scherm resolutie van 1280 X 800. Een perfect formaat voor het kijken van films en serie terwijl je in de trein zit. Daarnaast is de tablet lekker snel door zijn geïntegreerde MediaTek MT8163B-processor die vier processor kernen heeft waardoor het afspelen van films en grootte games geen probleem is.

Naast zijn performance kun je vele foto’s maken, series downloaden en films opslaan door zijn 16 GB geheugen. Om het af te maken heeft de Lenovo Tab E8 een sterke Li-ion Polymer batterij die maar liefst 10 uur lang mee gaat! Met deze jongen wordt een ritje in de trein een stuk aangenamer.

Uiteraard krijg je er een adapter bij om het op te laden en te updaten mocht het nodig zijn! Een puike tablet voor een leuke prijs.

Grote prestaties voor een scherpe prijs

Dat tablets tegenwoordig niet meer zo duur zijn bewijzen de mannen van Lenovo nog maar eens! Je scoort de puike Lenovo Tab E8 dan ook voor de schappelijke prijs van 119,- eurootjes! Je scoort hem nu bij de Mediamarkt en meer informatie vind je hier!

Reageer op artikel:
Mediamarkt device deal: de Lenovo Tab E8 voor een scherpe prijs
Sluiten