Stuff 14 mrt 2019 Marlon Labrie

Mediamarkt device deal: haal dik geluid in huis met deze Sony soundbar

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een toffe Sony soundbar gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: Sony HT-SF150 soundbar

Groots geluid hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Dat bewijst Sony maar weer eens met de HT-SF-150 soundbar. Deze jongen blaast je favoriete films, series en muziek naar nieuwe dimensies en is een perfecte aanwinst voor je woonkamer!

Sony soundbar

120 watt met een diepe bas

De compacte soundbar van Sony is jouw ideale muziekpartner, of je nu een flink huisfeest geeft of gewoon wil genieten van een goede film. Het apparaat heeft een vermogen van 120 watt. Daarnaast is deze soundbar ook nog eens voorzien van S-Force Front surround-technologie. Deze technologie zorgt voor een echte bioscoopervaring in je eigen woonkamer.

Onwijs gemakkelijk in gebruik

Naast zijn puike muziekprestaties is de Sony soundbar ook nog eens makkelijk in gebruik. Je sluit de muziekkoning door middel van één HDMI-kabel aan op jouw televisie. Daarnaast kun je ook zeer gemakkelijk via Bluetooth jouw zelfgemaakte afspeellijsten door de speakers heen beuken. Heb je geen zin in draadloos streamen? Dan kun je gebruik maken van de USB-poort.

Veel geluid voor een hele mooie prijs

De soundbar is deze week extra goedkoop. Onze vrienden van de Mediamarkt geven je deze week een fijne korting van een maar liefst 24,- eurootjes. Daardoor kost de muziekheld je nu nog maar 99,- euro! Bestellen? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Mediamarkt device deal: haal dik geluid in huis met deze Sony soundbar
Sluiten