Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 27 feb 2019

Mediamarkt device deal: betaalbare Samsung soundbar met subwoofer

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een soundbar van Samsung met bijbehorende subwoofer gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Samsung soundbar HW-K335

Of je nu een film kijkt, lekker zit te gamen of je favoriete muziek wil luisteren. Dat is toch altijd net wat lekkerder met goed geluid. Het geeft meer dimensie aan je activiteit en maakt het zo nog realistischer. Lijkt je dat wel wat? Dan hebben we vandaag een hele toffe deal voor je gevonden. Deze week heeft de Mediamarkt een Samsung soundbar met subwoofer in de aanbieding voor een hele lekkere prijs.

Samsung Soundbar

130 watt voor iedere gelegenheid

Het is de mannen van Samsung weer eens gelukt om een hele krachtige geluidsset op de markt te brengen. De speakers hebben bij elkaar het vermogen van maar liefst 130 watt. Zo wordt het geven van een feestje net wat makkelijker en heb je kraakhelder geluid. Daarnaast beschikt de soundbar over Dolbe Digital Surround Sound wat jouw favoriete film helemaal tot leven laat komen.

Draadloos gemak

De Samsung soundbar HW-K335 is draadloos te verbinden met Samsung tv’s met SoundConnect-functie. Zo heb je geen last van vervelende kabels en creëer je eenvoudig een nette opstelling. Daarnaast kun je de smartphone met de bijgeleverde afstandbediening besturen of gewoon met je smartphone! Wil jezelf dj spelen op je huisfeest? Dat is geen probleem, sluit je telefoon via Bluetooth aan op de soundbar en knallen maar.

Groots geluid voor een kleine prijs

Een goede soundbar hoeft niet eens duur te zijn! Je haalt deze Samsung soundbar met 130 watt al voor een prikkie in huis. De twee-delige set kost je deze week nu maar 109,- eurootjes bij de Mediamarkt! Kopen? Meer informatie over het betaalbare muzieksysteem vind je hier.

Reageer op artikel:
Mediamarkt device deal: betaalbare Samsung soundbar met subwoofer
Sluiten