Mediamarkt device deal: een toffe Salora actioncam met onwijs veel extra’s

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een betaalbare actioncam met onwijs veel opties gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: Salora ACP750 actioncam

Deze zomer wil je natuurlijk helemaal voorbereid op vakantie gaan! Dan kan je één ding natuurlijk niet missen, een toffe actioncam. Met zo’n actiecamera film je al jouw scootertrips, cliff jumps en snorkelavonturen. Een apparaatje waar je lekker mee kan spelen en je ‘Instagram game’ naar een hoger niveau tilt.

Salora actioncam

Ultra HD filmenen foto’s maken

Ondanks het compacte formaat van de Salora actioncam heeft hij grootste prestaties! Je schiet de mooiste foto’s en tofste filmpjes in Full HD (4K/ 30FPS)! Daarnaast heeft de krachtige camera een puike display van 2″ en is hij voorzien van Wifi en kan de camera met casing tot een diepte van maximaal 30 meter. Daardoor verbind je gemakkelijk je telefoon met de ACP750 waardoor je snel al je favo beeldmateriaal op je telefoon zet.

Onwijs veel extra’s

Natuurlijk is het altijd fijn als je er wat extra bij krijgt. Dat zit bij deze deal wel goed! Je gaat goed voorbereid op vakantie, of je nu gaat duiken, fietsen of motorrijden, hij is op alles voorbereid. Bij de Salora Actioncam krijg je een afstandsbediening, selfiestick, folating bobbler, chestmount, carry case, diverse mounts, handleiding en een waterbestendige casing!

Een puike deal voor heel leuk geld

Je scoort de perfecte vakantiedeal nu voor een hele leuke prijs! De actioncam bundel kost je nu maar 77,- eurootjes! Een toffe prijs voor zo’n deal! Bestellen? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Mediamarkt device deal: een toffe Salora actioncam met onwijs veel extra’s
Sluiten