Marlon Labrie
Marlon Labrie Tech 3 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Deal van de dag: PS4 pakket voor scherpe prijs de Mediamarkt

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we een dik PS4 pakket gevonden bij de Mediamarkt waar je tot zondag een lekkere korting op krijgt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt deal: PS4 pakket

Het lijkt alsof de zomer zichzelf weer even verstopt. Misschien een goed moment om alvast even vooruit te kijken naar de aankomende herfst en de zomer. Tijd om een andere manier van ontspanning te zoeken dan de strandstoel. Gamen is daarmee een prima uitweg. Even lekker wegdromen terwijl je jouw favoriete game speelt. Nog geen console in huis? Wij helpen je een handje en hebben een scherpe PS4 aanbieding gevonden.

PS4 pakket met vele extra's

Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe console? Dan is dit PS4 pakket misschien wel wat voor je. Je krijgt namelijk onwijs veel extra’s voor een lekkere prijs. Het toffe pakket bevat uiteraard een standaard Playstation 4 met een controller, maar daar krijg je enorm veel extra’s bij.

Zo krijg je een extra controller, zodat je met je vriendin of beste maat samen kan spelen. Daarnaast krijg je er drie toffe games bij, zodat je niet nog een dure game erbij hoeft te kopen. Ook krijg je de uitdagende games Uncharted 4, The Last of Us en Ratchet & Clank bij de PS4. Het zijn niet de nieuwste games, maar spannend zijn ze zeker! Zo kan jij je goed vermaken.

Veel game-plezier voor een scherpe prijs

Naast de vele extra’s heeft het pakket nog een fijn aspect, dat is de prijs. De Mediamarkt geeft je namelijk een fikse korting. Je krijgt bijna 50 euro korting waardoor je nu nog 299 euro betaalt voor de Playstation met extra’s. Lijkt je dat wel wat? Meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deal van de dag: PS4 pakket voor scherpe prijs de Mediamarkt
Sluiten