Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 11 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

PlayStation 4 eindelijk in prijs verlaagd, Mediamarkt strijkt met eer

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we een Sony Playstation 4 met lekkere korting gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt deal: Sony Playstation 4

Mocht je nog op zoek zijn naar een tof Vaderdag-cadeau waar jij en je pa allebei plezier aan hebben? Dan hebben we misschien een goede deal voor je. Wij hebben namelijk een Sony Playstation 4 gevonden bij de Mediamarkt waarop een fikse korting zit. Zo kan jij samen met je pa de tofste games spelen en urenlang speelplezier hebben.

Sony Playstation 4

Je leest het allemaal goed, jij scoort deze week één van de populairste consoles van dit moment, de Playstation 4. Verras je vader en geef hem iets wat hij totaal niet verwacht, maar zeker gaat waarderen. Deze Playstation 4 heeft een slank (Slim) design en maar liefst 500 GB opslagruimte. Daarnaast kan je met de PS4 zoveel meer dan alleen games, iets waar je vader nog helemaal geen weet van heeft.

Sony Playstation 4 Slim met gratis bundel

Je kan natuurlijk de coolste games van dit moment spelen, maar uiteraard kan de PS4 Slim veel meer. Zo kan je ook je favoriete films en series op Netflix kijken en kan je je favoriete websites bezoeken. Een console die geschikt is voor ieder moment.

Nog een leuk aspect is de gratis bundel van de mediamarkt. Je kan kiezen uit twee bundels (allebei dezelfde prijs) waardoor je gelijk aan de slag kan; de Playlink-bundel of de game Agents of Mayhem. Daarvoor moet je wel een extra controller aanschaffen.

Nu met lekkere korting

Het laatste en misschien wel het leukste aspect is de prijs van de spelcomputer. De Mediamarkt geeft je nu een korting van 51,99 euro, waardoor je nog maar 248 euro neer telt voor de PlayStation 4. Meer informatie vind je hier.

Op zoek naar toffe en betaalbare games voor je PS4? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
PlayStation 4 eindelijk in prijs verlaagd, Mediamarkt strijkt met eer
Sluiten